![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Имам много снимки stilll на моята карта еднозначно число памет, която направих от DVD, COC беше първи път и само аз време го е много снимки са встрани, така че гледам на моята DVD не е голям, тъй като те очевидно не са били правилно нагоре. Току-що, подредени снимки на кор карта, така че те са правилния начин и те са на моя компютър, аз се опитах да направя едно DVD върху DVD + R диск, но съобщи дойде в моя телевизор този диск не може да се използва при DVD. Знам, че имам право защото си диск от същия пакет и използва за последен път. Аз не съм сигурен, където съм случило, също и в Windows DVD производител на моя компютър си иска и името на файла поставят в маркер име е това, което е reuired или е нещо друго, защото се казва файла не е намерен.
|
|
|
|||
|
|||
|
Опитах се да запишете DVD отново и Wil ви кажа точно какво правя.
Да вмъкна-кор карта в лаптопа след това поле на екрана и аз снимка натиснете видите, използвайки Windows. Тогава прозорец прозорец фото галерия отваря и аз след това щракнете върху Запис на видео DVD, тогава първата снимка е dispalyed в друг прозорец натиснете върху Next и съобщ идва до: Грешка при синхронизиране на проекта Временната директория не е достъпен. Аз не съм в състояние да изберете следващата снимка има ли начин на избор на всички тях наведнъж или правя аз трябва да ги направя едно по едно време? Терес около 600 снимки! Необходимост да се решат проблемите, съобщи за грешка че първо. Надявам се това да прави смисъл. |
|
|
|||
|
|||
|
Моля игнорират по-горе съм използва Windows DVD Maker и DVD изгори по този начин, исках да знам че аз съм с DVD-R DVD-та може ли да записвате над тях, ако не кой да ми позволи да го направи. Също така, ако все още има място на DVD да горят повече снимки може ли да нося по откъдето завършва следващия път?
|