menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Foto Tvorba DVD

Reply

Thread Nástroje
Old 30.listopadu 2007, 14:41
Člen Skupina

Default Foto Tvorba DVD

Mám hodně pics stilll na mém digicam paměťovou kartu, kterou jsem udělal dvd z výboru bylo poprvé a pouze v době jsem to udělal spoustu fotky byly na bok, takže dívat na mé DVD byl samozřejmě není veliký, neboť nebyla správná cesta nahoru. Jen jsem se setříděno pics na mem karty tak, aby správným způsobem a že jsou na mém PC, jsem se pokusil vytvořit DVD na DVD + R disk ale msg přišli na můj tv tomto cd nelze použít v dvd. Vím, že má právo svůj disk cos z téhož obalu i použité poslední doby. Nejsem si jistý, zda-li jsem šla špatně, i ve Windows DVD Maker v počítači jeho dotazem na název souboru i postavit na název značky je, že to, co je reuired, nebo je to něco jiného, protože se říká, že soubor nebyl nalezen.
Old 30.listopadu 2007, 15:44
Člen Skupina

Default Foto Tvorba DVD

Zkoušel jsem to vypálit dvd znovu wil říct přesně, co dělám.
Mem vložení karty do notebooku pak pole na obrazovce a klepněte na tlačítko zobrazit i obrázek pomocí oken. Pak oken fotogalerie okno a i potom klikněte na vypálit video DVD, pak se první pic dispalyed se v novém okně klikněte na Další a msg přichází: Chyba synchronizace projektu
Dočasný adresář není přístupný.

Nejsem schopen vybrat příští pic existuje způsob výběru je všechny najednou, nebo mám dělat je jeden po druhém? Theres asi 600 pics! Potřeba vyřešit chybu msg pravděpo když první. Doufám, že to je smysl tvorby.
Old 2.prosince 2007, 12:24
Člen Skupina

Default Foto Tvorba DVD

Prosím ignorujte výše jsem se používá Windows DVD Maker a pálené dvd tak, chtěla vědět, když jsem pomocí DVD-R, DVD-mohu znovu nahrávat přes tyto ne-li jeden, který mi umožní, aby tak učinili. I když stále ještě prostor na dvd vypálit více foto mohu pokračovat od místa, kde ji dokončí příště?
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Jak otevřít staré foto CD kharlitos Drives & Removable Media 1 3. června 2009 15:03
Fotografie, které Suite ????? sliz Multimedia & Kodeky 5 13. dubna 2009 03:15
Jaký digitální fotoaparát koupit? blackvioletred Digitální zobrazovací & Tiskárny 6 4. březen 2009 14:56
Stolní Nejlépe Foto problém katiecoos Obecné Software Chat 3 23. července 2008 08:01
Foto zloději Lisaismad Obecné Software Chat 4 17. března 2007 21:01
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.