![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω πολλές φωτογραφίες stilll μου digicam κάρτα μνήμης που έκανα από ένα DVD, ΕπΣ ήταν πρώτη φορά και μόνο φορά το έκανα πολλές φωτογραφίες ήταν πλαγίως, τόσο για παρακολουθώντας dvd μου προφανώς δεν ήταν μεγάλη, δεδομένου ότι δεν ήταν σωστός τρόπος πάνω. Μόλις διευθετηθεί pics για mem κάρτα έτσι ώστε να είναι σωστό τρόπο και να είναι για τον υπολογιστή μου, προσπάθησα να κάνω ένα DVD σε DVD + R δίσκου αλλά msg κατέληξε σε αυτό το cd μου τηλεόραση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε dvd. Ξέρω ότι έχω το δικαίωμα cos δίσκο από την ίδια συσκευασία χρησιμοποίησα τελευταία φορά. Δεν είμαι βέβαιος εάν έχω πάει στραβά, και σε Windows DVD maker για το pc μου ζητά όνομα αρχείου έβαλα στο όνομα ετικέτας είναι ότι ό, τι είναι reuired ή μήπως είναι κάτι άλλο cos λέει το αρχείο δεν βρέθηκε. |
|
| |||
| |||
| Προσπάθησα να σε κάψει Wil dvd και πάλι να σας πω ακριβώς τι κάνω. I mem τοποθετήστε την κάρτα σε φορητό τότε θέση επί της οθόνης και κάντε κλικ i άποψη εικόνα χρησιμοποιώντας παράθυρα. Στη συνέχεια, τα παράθυρα photo gallery i παράθυρο ανοίγει και μετά κάντε κλικ στην καύση βίντεο dvd, τότε η πρώτη pic είναι dispalyed σε άλλο παράθυρο στη συνέχεια κάντε κλικ στην επόμενη και μηνύμ έρχεται: Σφάλμα συγχρονισμό έργου Το προσωρινό κατάλογο δεν είναι προσβάσιμα. Δεν είμαι σε θέση να επιλέξετε το επόμενο pic υπάρχει τρόπος για την επιλογή τους σε μία μόνο στιγμή ή πρέπει να κάνω έναν κάθε φορά; Theres 600 pics! Χρειάζεται να ρυθμίσουμε το σφάλμα msg προβλήματα και αν πρώτα. Ελπίζω αυτό είναι λογικό. |
|
| |||
| |||
| Παρακαλείσθε να αγνοήσει τα παραπάνω έχω χρησιμοποιούνται παράθυρα dvd maker και καίγονται dvd αυτό τον τρόπο, ήθελε να μάθει αν είμαι με χρήση DVD-R DVD που μπορούν εκ νέου i-ρεκόρ πάνω από αυτά τα οποία, αν δεν μου επιτρέπει να το πράξουν. Επίσης, εάν εξακολουθούν να έχουν χώρο για dvd να κάψετε περισσότερες φωτογραφίες μπορούν θ ασκούν από όπου θα ολοκληρωθεί την επόμενη φορά; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς να ανοίξετε παλιά φωτογραφία CD | kharlitos | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 3η Ιουν 2009 15:03 |
| Ποια Photo Suite ????? | μύξα | Multimedia & Codecs | 5 | 13 Απρ 2009 03:15 |
| Τι ψηφιακή φωτογραφική μηχανή να αγοράσει; | blackvioletred | Digital Imaging & Printers | 6 | 4η Μαρ 2009 14:56 |
| Desk Top Photo πρόβλημα | katiecoos | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 23 Ιουλ 2008 08:01 |
| Photo κλέφτες | Lisaismad | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 17 Μαρ 2007 21:01 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |