![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam puno pics stilll na moj digicam memorijsku karticu koju sam napravio sa DVD, Coc je bio prvi put i jedini put kad sam se to puno pics su bočno, tako da gledajući na moj dvd je očito nisu veliki kao oni nisu bili pravi način do. Ja sam samo redaju se slike na mem karticu kako su oni pravi način i da su na moj pc, ja pokušao napraviti DVD na DVD + R disk, ali poruka je došao gore na moj tv ovog CD-a ne mogu biti korišteni u DVD-u. Znam da imaju pravo disc cos njegovih iz istog čopora Koristio sam posljednji put. Nisam siguran gdje sam otišao krivu, također u programu Windows DVD Maker na moj pc njegova molba za naziv datoteke i staviti u naziv oznake je da ono što je reuired ili je nešto drugo cos Internet kaže file not found. |
|
| |||
| |||
| JA pokušao to izgorjeti dvd i opet će ti reći točno ono što ja radim. JA umetnuti mem karticu u laptop onda okvir na ekranu i ja klik Prikaži sliku koristeći Windows. Tada Windows foto galerija otvara prozor, a ja, a onda kliknite na spali video DVD, zatim prva slika je dispalyed u drugom prozoru, a onda kliknite na sljedeću i dolazi do poruka: Error sinkronizirajući projekta Privremeni direktorij nije dostupan. Ja sam ne u mogućnosti za odabir sljedećeg pic postoji način odabira ih sve u jedan idi ili trebam učiniti ih jednu po jednu? Theres oko 600 pics! Trebate da razriješi greška msg vjerojatno ipak prvi. Uzdanica ovaj je stvaranje smisla. |
|
| |||
| |||
| Zanemari gore sam koristiti Windows DVD Maker i palili dvd taj način željela znati da ja sam koristeći DVD-R DVD-a mogu snimati i re-ove ako ne i preko kojih se jedan Dozvolite mi da to učinite. Isto tako, ako još imate prostora na dvd sagorijevati više pics mogu obavljati odakle se završava sljedeći put? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako otvoriti stare fotografije CD | kharlitos | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 3. lipnja 2009 15:03 |
| Koji Foto Suite ????? | glib | Multimedija i kodeci | 5 | 13. travanj 2009 03:15 |
| Koji digitalni fotoaparat kupiti? | blackvioletred | Digital Imaging & Pisači | 6 | 4. ožujak 2009 14:56 |
| Desk Top Foto problem | katiecoos | Općenito Software Chat | 3 | 23. srpnja 2008 08:01 |
| Foto Lopovi | Lisaismad | Općenito Software Chat | 4 | 17. ožujak 2007 21:01 |
| Thread Tools | |
| |