kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Multimédia és kodekek

Register

A Photo DVD

Reply

Téma eszközök
Old November 30, 2007, 14:41
Csoport tagja

Default A Photo DVD

Van egy csomó kép stilll én digitális memóriakártyát, hogy csináltam egy DVD-től, coc volt első alkalommal, és csak idő Megcsináltam rengeteg kép került oldalra, így figyeli az én DVD-t természetesen nem nagy, mivel azokat nem helyes módja fel. Én csak válogatni a képek a mem kártya így helyes út, és ezek az én pc, próbáltam, hogy a DVD a DVD + R lemez, de msg jött az én ezt a TV tuner nem használható dvd. Tudom, hogy joguk van a lemezen, mert az azonos csomag használtam utoljára. Nem vagyok benne biztos, ha már baj is, a Windows DVD-készítő az én saját pc kér fájlnévvel Én a tag neve, hogy mi is reuired vagy valami más, mert azt mondja, a fájl nem található.
Old November 30, 2007, 15:44
Csoport tagja

Default A Photo DVD

Megpróbáltam égetni dvd újra és wil mondani, pontosan mit csinálok.
I Beszúr mem kártyát laptop mezőbe, majd a képernyőn, és én megtekintéséhez kattintson a képre Windows. Ezután a Windows fotógaléria ablak, és én majd kattints a kiégés videó DVD-n, majd az első kép van dispalyed egy másik ablakban, akkor kattints a következő üzenet érkezik, és fel: Hiba szinkronizálás projekt
Az ideiglenes könyvtár nem érhető el.

Én nem vagyok képes kiválasztani Következő kép van-e mód kiválasztása őket az egyik megy vagy tudok tenni őket egy olyan időpontban? Ott mintegy 600 kép! Szükségességét, hogy kiválaszt a hiba msg valószínűleg bár először. Remélem ez az értelme.
Old December 2, 2007, 12:24
Csoport tagja

Default A Photo DVD

Kérjük, hagyja figyelmen kívül a fentebb már használt Windows-DVD-készítő és felgyújtották dvd Így akarta tudni, bár én használ a DVD-R DVD-ket lehet újra rekord el ezeket, ha nem, melyik engedje meg, hogy erre. Akkor is, ha még van hely a DVD égetni több pics tudom végeznek, ha befejezi a következő alkalommal?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Hogyan lehet megnyitni a régi fénykép CD kharlitos Drives & Removable Media 1 3. június 2009 15:03
Melyik fotó Suite ????? iszap Multimédia és kodekek 5 13. április 2009 03:15
Mi a digitális fényképezőgép vásárolni? blackvioletred Digital Imaging & Nyomtatók 6 4. március 2009 14:56
Desk Top Photo probléma katiecoos General Chat szoftver 3 23. július 2008 08:01
Fotó Tolvajok Lisaismad General Chat szoftver 4 17. március 2007 21:01
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.