![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy csomó kép stilll én digitális memóriakártyát, hogy csináltam egy DVD-től, coc volt első alkalommal, és csak idő Megcsináltam rengeteg kép került oldalra, így figyeli az én DVD-t természetesen nem nagy, mivel azokat nem helyes módja fel. Én csak válogatni a képek a mem kártya így helyes út, és ezek az én pc, próbáltam, hogy a DVD a DVD + R lemez, de msg jött az én ezt a TV tuner nem használható dvd. Tudom, hogy joguk van a lemezen, mert az azonos csomag használtam utoljára. Nem vagyok benne biztos, ha már baj is, a Windows DVD-készítő az én saját pc kér fájlnévvel Én a tag neve, hogy mi is reuired vagy valami más, mert azt mondja, a fájl nem található. |
|
| |||
| |||
| Megpróbáltam égetni dvd újra és wil mondani, pontosan mit csinálok. I Beszúr mem kártyát laptop mezőbe, majd a képernyőn, és én megtekintéséhez kattintson a képre Windows. Ezután a Windows fotógaléria ablak, és én majd kattints a kiégés videó DVD-n, majd az első kép van dispalyed egy másik ablakban, akkor kattints a következő üzenet érkezik, és fel: Hiba szinkronizálás projekt Az ideiglenes könyvtár nem érhető el. Én nem vagyok képes kiválasztani Következő kép van-e mód kiválasztása őket az egyik megy vagy tudok tenni őket egy olyan időpontban? Ott mintegy 600 kép! Szükségességét, hogy kiválaszt a hiba msg valószínűleg bár először. Remélem ez az értelme. |
|
| |||
| |||
| Kérjük, hagyja figyelmen kívül a fentebb már használt Windows-DVD-készítő és felgyújtották dvd Így akarta tudni, bár én használ a DVD-R DVD-ket lehet újra rekord el ezeket, ha nem, melyik engedje meg, hogy erre. Akkor is, ha még van hely a DVD égetni több pics tudom végeznek, ha befejezi a következő alkalommal? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hogyan lehet megnyitni a régi fénykép CD | kharlitos | Drives & Removable Media | 1 | 3. június 2009 15:03 |
| Melyik fotó Suite ????? | iszap | Multimédia és kodekek | 5 | 13. április 2009 03:15 |
| Mi a digitális fényképezőgép vásárolni? | blackvioletred | Digital Imaging & Nyomtatók | 6 | 4. március 2009 14:56 |
| Desk Top Photo probléma | katiecoos | General Chat szoftver | 3 | 23. július 2008 08:01 |
| Fotó Tolvajok | Lisaismad | General Chat szoftver | 4 | 17. március 2007 21:01 |
| Téma eszközök | |
| |