פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מולטימדיה רכיבי Codec

Register

הפיכת תמונה ב-DVD

Reply

שרשרת כלים
Old 30 נובמבר 2007, 14:41
חבר קבוצת

Default הפיכת תמונה ב-DVD

יש לי הרבה התמונות stilll על digicam כרטיס הזיכרון שלי, כי אני עשיתי מ-DVD, coc שזו הפעם הראשונה ורק פעם עשיתי את זה הרבה התמונות היו לצדדים, כך צופה ב-DVD שלי היה מן הסתם לא גדול כמו שהם היו לא בסדר בדרך למעלה. אני רק לא מיון התמונות על כרטיס מ כך הם זכות הדרך למעלה והם נמצאים על המחשב שלי, ניסיתי לבצע את ה-DVD ב-DVD + R דיסק אבל הודעה ניגש על הטלוויזיה שלי תקליטור זה לא ניתן להשתמש ב-DVD. אני יודע שיש לי את הזכות דיסק שלו חסת עלים מאותו Pack הייתי פעם שעברה. אני לא בטוח שיש לי לאן הלכת לא נכון, גם ב-Windows DVD Maker על המחשב שלי מבקש את שם הקובץ שמתי בתוך תג שם זה מה reuired או שזה משהו אחר חסת עלים זה אומר הקובץ לא נמצא.
Old 30 נובמבר 2007, 15:44
חבר קבוצת

ניסיתי לצרוב DVD שוב Wil לומר לך בדיוק מה שאני עושה.
אני מ להכניס כרטיס לתוך הנייד לאחר מכן על המסך תיבת ואני לחץ לצפות בתמונה השימוש ב-Windows. לאחר מכן את Windows Photo Gallery חלון נפתח אז לחץ על לצרוב וידאו DVD, אז הוא הראשון pic dispalyed בחלון אחר ולאחר מכן לחץ על הבא ועל הודעה מגיע למעלה: שגיאה סנכרון הפרויקט
הספרייה הזמנית אינו נגיש.

אני לא יכול לבחור הבא pic האם ישנה דרך בחירה של כל אחד מהם או ללכת לעשות מה שאני צריך לעשות אותם אחד אחד? Theres בערך 600 pics! צריך למיין את השגיאה הודעה prob למרות ראשונים. התקווה היא לבצע תחושה זו.
Old 2 דצמבר 2007, 12:24
חבר קבוצת

אנא להתעלם לעיל אני השתמשו Windows DVD Maker ו-DVD שרוף ככה, רציתי לדעת אם כי אני משתמש ב-DVD-R תקליטורי DVD אפשר מחדש הרשומה מעל אלה אם לא איזה מהם לאפשר לי לעשות זאת. גם אם עדיין יש מקום ב-DVD כדי לצרוב יותר התמונות שאני יכול להמשיך מהמקום שבו היא מסתיימת בפעם הבאה?
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
כיצד לפתוח הישן תמונה תקליטור kharlitos כוננים & נשלפת 1 3rd יוני 2009 15:03
איזו תמונה סוויטה ????? רפש מולטימדיה רכיבי Codec 5 13 אפריל 2009 03:15
המצלמה הדיגיטלית מה לקנות? blackvioletred Digital Imaging & מדפסות 6 4th מרץ 2009 14:56
Desk Top תמונה הבעיה katiecoos כללי תוכנות צ 'אט 3 23 יולי 2008 08:01
תמונה הגנבים Lisaismad כללי תוכנות צ 'אט 4 -17 מרץ 2007 21:01
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.