mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Multimedia & Codecs

Register

Padaryti dvd su nuotraukomis

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 30, 2007, 14:41
Narys

Default Padaryti dvd su nuotraukomis

Turiu daug nuotraukų stilll mano DSC atminties kortelėje, kad aš padariau DVD iš Komitetas buvo pirmą kartą ir vienintelį kartą aš jo daug nuotraukų buvo į šoną, taigi žiūrėti į mano DVD buvo akivaizdžiai nėra didelis, kadangi jos nebuvo tinkamas būdas aukštyn. Aš tiesiog padalinti Pics ant atm kortele, kad jie teisūs kelią ir jie ant mano PC, aš stengiausi padaryti DVD, DVD + R diskas, bet msg atėjo į mano Televizija šį kompaktinį diską negali būti naudojamas DVD. Žinau, aš turiu teisę disko cos jo iš tos pačios pakuotės aš paskutinį kartą. Aš nesu įsitikinęs, kur aš Gone Wrong, taip pat Windows DVD Maker ant mano PC jo prašo failo pavadinimą i įvesti žymės pavadinimą, kad tai, kas reuired ar tai kažkas kita cos ji sako failas nerastas.
Old Lapkritis 30, 2007, 15:44
Narys

Bandžiau įrašyti DVD ir vėl pas pasakys, ką aš darau.
Aš MEM įdėkite kortelę į nešiojamąjį kompiuterį tada lauke ekrane ir aš spustelėkite View picture Windows. Tada Windows fotogalerija langas ir aš tada spustelėkite įrašyti video DVD, tai pirmasis pic yra dispalyed kitame lange paspauskite Next ir pasirodo pranešimas: Klaidos sinchronizavimo projektą
Laikino katalogo nėra.

Aš negalėjo pasirinkti kitą pic yra ten pasirenkant juos visus į vieną pusę eiti ar man reikia padaryti juos vienu metu? Theres apie 600 nuotraukų! Reikia sureguliuoti Klaidos pranešimas Prob nors anksčiau. Tikiuosi, kad tai daro jausmą.
Old 2 gruodis 2007, 12:24
Narys

Prašome ignoruoti aukščiau aš naudoju Windows DVD Maker ir sudegino DVD Taigi, norėjau sužinoti, jei aš naudoju DVD-R DVD galiu vėl įrašyti virš jų, jei ne viena, kuri leidžia man daryti. Taip pat jei dar turi vietos DVD įrašyti daugiau nuotraukų galiu vykdyti, iš kur ji baigiasi kitą kartą?
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kaip atidaryti seną kolekciją kharlitos Drives & Removable Media 1 3 birželis 2009 15:03
Kuris Nuotrauka Suite ????? Slime Multimedia & Codecs 5 Balandis 13, 2009 03:15
Kas yra skaitmeninis fotoaparatas pirkti? blackvioletred Digital Imaging & Printers 6 4 kovas 2009 14:56
Desk top Nuotraukų problema katiecoos BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 3 23 liepa 2008 08:01
Nuotraukų Thieves Lisaismad BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 4 Kovas 17, 2007 21:01
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.