![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir daudz pics stilll par manu Digicam atmiņas karti, kurā es dvd no LK tā bija pirmo reizi un tikai tad, kad es to darīja daudzi attēli bija uz sāniem, lai skatītos uz manu dvd bija acīmredzami nav liela, jo tās nebija pareizā ceļa augšup. Es tikko sakārtoti attēli uz atm karti, lai viņi ir taisnība ceļu augšup un tie ir manā pc, es centos izdarīt dvd par to DVD + R disks bet msg pienāca uz manu tv tas cd nevar izmantot dvd. Es zinu, man ir tiesības disks cos tās no paša iepakojuma i, ko izmanto pēdējo reizi. Es neesmu pārliecināts, kur i ir nogājis greizi, arī Windows DVD maker uz mana pc tā lūdz faila nosaukuma man ir taga nosaukums ir tas, kas ir reuired vai tas ir kaut kas cits cos tā saka fails nav atrasts. |
|
| |||
| |||
| Es mēģināju dedzināt dvd atkal un wil jums tieši to, ko es daru. Es ievietot mem karti klēpjdators tad kaste uz ekrāna, un es uz Skatīt attēlu Windows. Tad logi foto galerija logs, un es pēc tam noklikšķiniet uz apdegums video dvd, tad pirmais pic tiek dispalyed kādā citā logā, tad noklikšķiniet uz nākamo un msg pārādās: Kļūda sinhronizēšanu projekts Pagaidu direktorijs nav pieejams. Es nevaru izvēlēties nākamo pic pastāv veids, kā izvēlēties tos visus vienā rāvienā vai man jādara viņiem vienam laikā? Theres aptuveni 600 attēli! Need to sort out error msg prob gan pirmās. Ceru, ka tas padara nozīmē. |
|
| |||
| |||
| Lūdzu ignorēt iepriekš man ir izmantojuši Windows DVD maker un sadegušo dvd šādā veidā vēlējās zināt, taču es izmantoju DVD-R DVD varu pārrakstīt šajos ja ne kuriem viens ļaut man to darīt. Arī tad vēl ir vieta uz dvd, lai sadedzinātu vairāk attēli var veikt no kurienes tas beidzas nākamajā reizē? |
![]() |
|
| Bookmarks |