![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam dużo zdjęć stilll na mojej digicam karty pamięci, że zrobiłem z DVD, coc to było po raz pierwszy i tylko czasem i to się wiele zdjecia były bokiem, więc oglądać na moim dvd oczywiście nie był wielki, ponieważ nie sposób prawo w górę. I właśnie obecnie posortowane zdjecia na karcie pamięci tak mają rację sposób i są one na moim komputerze, i starał się nawiązać DVD na płycie DVD + R, ale msg pojawiły się w mojej tv cd tego nie może być używany w DVD. Wiem, że mają prawo dysku cos jej z tego samego opakowania i używane ostatnio. Nie wiem, gdzie i byli źle, także w systemie Windows DVD Maker na moim komputerze z prośbą o jej nazwę pliku i umieścić w znacznikach nazwy jest to, że to, co jest reuired czy też coś innego cos to mówi nie znaleziono pliku. |
|
| |||
| |||
| Próbowałem nagrać DVD ponownie i wil powiedzieć dokładnie to, co ja robię. Włożeniu karty pamięci do laptopa, a następnie pole na ekranie i kliknij i zobacz zdjęcia Korzystanie z systemu Windows. Następnie okien galeria zdjęć okno i kliknij i wypalić film na DVD, a następnie pierwszy pic jest dispalyed w innym oknie, a następnie kliknij przycisk Dalej i wiad. pojawia się: Błąd synchronizacji projektu Tymczasowy katalog nie jest dostępny. Nie jestem w stanie wybrać następny pic istnieje sposób wybierając je wszystkie za jednym razem, albo trzeba zrobić je w czasie? Theres około 600 fotek! Potrzeba, która ma wyeliminować błąd msg prob choć pierwsze. Hope to wyłowić sens. |
|
| |||
| |||
| Proszę ignorować powyżej Użyłem Windows DVD Maker i spalony dvd ten sposób chciał wiedzieć, ale ja jestem przy pomocy DVD-R i DVD mogą ponownie nagrać ponad te, które z nich, jeśli nie pozwalają mi zrobić. Także, jeśli jeszcze miejsca na dvd nagrać więcej zdjęć można prowadzić od miejsca, w którym kończy się następnym razem? |
![]() |
|
| Zakładki |