![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Eu am o mulţime de pics stilll pe cartea mea de Digicam de memorie care am făcut un DVD de la timp, CoC a fost prima şi singura dată când am făcut-o mulţime dintre pozele au fost lateral, astfel încât vizionarea pe dvd-ul meu nu a fost în mod evident, de mare ca modul în care acestea nu au fost dreptul sus. Tocmai am sortate pics pe cartela de mem, astfel că ei au dreptate şi modul în care sunt on meu PC, am încercat să fac un DVD pe disc DVD + R, dar msg a venit pe My TV Acest CD nu poate fi folosit in DVD. Ştiu că am discul de dreptul său de la cos i acelaşi ambalaj folosit ultima data. Nu sunt sigur în cazul în care i-au mers prost, de asemenea, în Windows DVD Maker pe PC-ul meu sa cer i numele de fişier a pune în numele tag-ul este că ceea ce este reuired sau este altceva cos it says dosar nu a fost găsit. |
|
| |||
| |||
| Am încercat să ardă dvd-ul din nou şi wil spune exact ceea ce fac. Am Introduceţi cartela MEM în laptop, apoi caseta de pe ecran şi faceţi clic pe I imagine a vizualiza Utilizarea Windows. Apoi, Windows Photo Gallery se deschide fereastra şi i apoi faceţi clic pe inscripţiona DVD-video, apoi pic prima dispalyed într-o altă fereastră apoi faceţi clic pe Next şi de msg a veni sus: proiect de eroare sincronizare Director temporar, nu este accesibil. I sînt nu capabil de a selecta pic următor există o modalitate de a selecta-le pe toate într-un du-te sau de a face eu am nevoie de a le face o la un moment dat? Theres aproximativ 600 pics! Necesitatea de a sorta în eroare msg prob deşi primul. Sper că acest lucru este de a face sens. |
|
| |||
| |||
| Vă rugăm să ignore cele de mai sus am folosit Windows DVD Maker şi DVD ars acest mod, a vrut să ştie dacă i sînt folosire DVD-R DVD-uri pot sa re-record de peste aceste dacă nu, care o să-mi permiteţi să facă acest lucru. De asemenea, în cazul în care încă mai au spaţiu de pe DVD pentru a arde mai multe pics a putea i desfăşura de unde se termină data viitoare? |
![]() |
|
| Marcaje |