menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Foto Tvorba DVD

Reply

Thread Tools
Old 30.novembra 2007, 14:41
Člen Skupina

Mám veľa pics stilll na mojom digicam pamäťovú kartu, ktorú som urobil dvd z výboru bolo prvýkrát a len v čase som to urobil veľa fotky boli na bok, takže pozerať na mojej DVD bol samozrejme nie je veľký, pretože nebola správna cesta hore. Len som sa Zoradené pics na mem karty tak, aby správnym spôsobom a že sú na mojom PC, som sa pokúsil vytvoriť DVD na DVD + R disk ale msg prišli na môj tv tomto cd nemožno použiť v dvd. Viem, že má právo svoj disk cos z rovnakého obale aj použité poslednej doby. Nie som si istý, či-li som šla zle, aj vo Windows DVD Maker v počítači jeho dotazem na názov súboru aj postaviť na názov značky je, že to, čo je reuired, alebo je to niečo iné, pretože sa hovorí, že súbor nebol nájdený.
Old 30.novembra 2007, 15:44
Člen Skupina

Zkoušel jsem to vypálit dvd znova wil povedať presne, čo robím.
Mem vložení karty do notebooku potom pole na obrazovke a kliknite na tlačidlo zobraziť aj obrázok pomocou okien. Potom okien fotogaléria okno a aj potom kliknite na vypáliť video DVD, potom sa prvá pic dispalyed sa v novom okne kliknite na Ďalej a msg prichádza: Chyba synchronizácie projektu
Dočasný adresár nie je prístupný.

Nejsem schopný vybrať nasledujúcej pic existuje spôsob výberu ich všetky naraz, alebo mám robiť je jeden po druhom? Theres asi 600 pics! Potreba vyriešiť chybu msg pravdepo keď prvý. Dúfam, že to je zmysel tvorby.
Old 2.prosince 2007, 12:24
Člen Skupina

Prosím ignorujte vyššie som sa používa Windows DVD Maker a pálené dvd tak, chcela vedieť, keď som pomocou DVD-R, DVD-môžem znovu nahrávať cez tieto ne-li jeden, ktorý mi umožní, aby tak urobili. I keď ešte stále priestor na dvd vypáliť viac foto môžem pokračovať od miesta, kde ju dokončí nabudúce?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.