![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам пуно пицс стиллл на мој дигицам меморијску картицу коју сам направио са ДВД, Цоц је био први пут и једини пут кад сам се то пуно пицс су бочно, тако да гледајући на мој двд је очито нису велики као они нису били прави начин до. Ја сам само редају се слике на мем картицу како су они прави начин и да су на мој пц, ја покушао да направи ДВД на ДВД + Р диск, али порука је дошао горе на мој тв овог ЦД-а не могу бити коришћени у ДВД-у. Знам да имају право дисц цос његових из истог чопора Користио сам посљедњи пут. Нисам сигуран где сам отишао криву, такође у програму Уиндоус ДВД Макер на мој пц његова молба за назив датотеке и ставити у назив ознаке је да оно што је реуиред или је нешто друго цос то каже филе нот фоунд. |
|
| |||
| |||
| ЈА суђен за изгорети двд и опет ће ти рећи тачно оно што ја радим. ЈА уметнути мем картицу у лаптоп онда оквир на екрану и ја куцкати Прикажи слику помоћу Уиндоус. Тада Уиндоус фото галерија отвара прозор, а ја, а онда кликните на спали видео ДВД, затим прва слика је диспалыед у другом прозору, а онда кликните на следећу и долази до порука: Еррор синкронизирајући пројекта Привремени директоријум није доступан. Ја сам не у могућности за избор следећег ПИЦ постоји начин одабира их све у један иди или да радим их једну по једну? Тхереса око 600 пицс! Требате да разреши грешка мсг вероватно ипак први. Надати се данашји је стварање смисла. |
|
| |||
| |||
| Игнориши горе сам користити Уиндоус ДВД Макер и палили двд тај начин желела да зна да ја сам помоћу ДВД-Р ДВД-а могу снимати и ре-ове ако не и преко којих се један Дозволите ми да то урадите. Исто тако, ако још имате простора на двд сагоријевати више пицс могу обављати одакле се завршава следећи пут? |