![]() |
|
| |||
| |||
| Ben digicam hafıza kartına ben, coc da ilk kez ve sadece zaman da resimlerim çok mi yana olduğunu, bu yüzden benim DVD izlerken bir DVD yapılmış doğal olarak doğru olmayan şekilde büyük değildi resimler stilll çok teşekkür ederiz yukarı. Bu yüzden doğru şekilde ve onlar benim pc, I DVD bir DVD yapmak için + R disk ama msj benim TV Bu CD DVD kullanılamaz geldi üzerinde sadece Mem kartına resimlerim dışında düzenlenmiş. Sanırım doğru disk var ve aynı paketi benim son defa kullanılan marul. Ben nerede yanlış, Windows DVD Maker da benim bilgisayar üzerindeki dosya adı i etiketi adını koymak isteyen gitti ne reuired veya başka bir dosya bulunamadı diyor marul is emin değilim. |
|
| |||
| |||
| Yine DVD yazma ve tam olarak ne yaptığımı söyleyeyim wil çalıştı. Ben dizüstü içine sonra pencereleri kullanarak ekran ve i tıklayın resmi kutusunu Mem kartı yerleştirin. Daha sonra Windows fotoğraf galerisi penceresi açılır ve sonra, sonra ilk resim başka bir pencerede sonra gelecek ve mesaj gelir: Hata senkronizasyon proje tıklayınız dispalyed video DVD yazmak Geçici dizini erişilemez. Ben sonraki resim seçmek mümkün değil tüm tek seçerek bir yoludur gitmek veya bir defada bir yapmam gerekiyor? Theres yaklaşık 600 pics! Hata olsa ilk sorunları msj punto gerekiyor. Umarım bu anlamda bulunuyor. |
|
| |||
| |||
| Lütfen ben DVD Maker ve DVD yanmış bu şekilde pencereler kullandık üstünde, görmezden though I DVD kullanıyorum-R DVD-ebilmek i yeniden bu fazla kaydı olmasa bile bir yaz Bunu yapmak için izin bilmek istedim. Ayrıca, hala i nereden önümüzdeki zaman bitiyor yapabilirsiniz daha resimlerim yazmaya DVD'de yer var mı? |