менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Мультимедіа & кодеки

Register

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 листопада 2007, 14:41
Член групи

У мене є багато фотографій stilll на мою карту пам'яті цифровою камерою, що я зробив з DVD, COC був перший раз, і тільки я зробив цей час багато було фото збоку, так що дивіться на моєму DVD було явно не більше, оскільки вони не були правильно вгору. Я просто з'ясовував Mem фотографій на карту, щоб вони правильно, і вони знаходяться на моєму комп'ютері, я намагався зробити DVD на DVD + R диск, але Msg підійшов на телевізорі цей диск не може бути використана в DVD. Я знаю, я маю право створенні диска з своєї ж я Pack використовували в останній раз. Я не впевнений, де у мене пішло не так, а також у програми Windows DVD Maker на моєму ПК просять за свої назви файлу я ставлю в тезі ім'я: те, що reuired або щось ще ство він говорить файл не знайдено.
Old 30 листопада 2007, 15:44
Член групи

Я спробував записати DVD-Віль і знову сказати Вам точно, що я роблю.
Я Mem вставити картку в ноутбук то вікна на екрані, і я натискаю подивитися фото за допомогою Windows. Тоді галерея фото вікна відкриється вікно і потім натисніть кнопку Burn Video DVD, то перший ПОС dispalyed в іншому вікні, натисніть "Далі" і Msg з'являється: Помилка синхронізації проектів
Тимчасовий каталог не доступний.

Я не можу вибрати наступний ПІК є спосіб вибору їх все за один раз, або мені потрібно робити їх по одному за раз? Theres близько 600 фотографій! Необхідно розібратися в помилках Msg проб, хоча в першу чергу. Сподіваюся, що це робить зміст.
Old 2 грудня 2007, 12:24
Член групи

Прохання ігнорувати вище я використав Windows DVD Maker і спалені DVD таким чином, хотіли б знати, якщо я використовую DVD-R DVDs можна перезаписати над цим, якщо не які дозволяють мені зробити це. Крім того, якщо ще є місця на DVD, щоб спалити більше фотографій можна здійснювати за якого закінчується наступного разу?
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.