![]() |
|
|
|||
|
|||
|
У мене є багато фотографій stilll на мою карту пам'яті цифровою камерою, що я зробив з DVD, COC був перший раз, і тільки я зробив цей час багато було фото збоку, так що дивіться на моєму DVD було явно не більше, оскільки вони не були правильно вгору. Я просто з'ясовував Mem фотографій на карту, щоб вони правильно, і вони знаходяться на моєму комп'ютері, я намагався зробити DVD на DVD + R диск, але Msg підійшов на телевізорі цей диск не може бути використана в DVD. Я знаю, я маю право створенні диска з своєї ж я Pack використовували в останній раз. Я не впевнений, де у мене пішло не так, а також у програми Windows DVD Maker на моєму ПК просять за свої назви файлу я ставлю в тезі ім'я: те, що reuired або щось ще ство він говорить файл не знайдено.
|
|
|
|||
|
|||
|
Я спробував записати DVD-Віль і знову сказати Вам точно, що я роблю.
Я Mem вставити картку в ноутбук то вікна на екрані, і я натискаю подивитися фото за допомогою Windows. Тоді галерея фото вікна відкриється вікно і потім натисніть кнопку Burn Video DVD, то перший ПОС dispalyed в іншому вікні, натисніть "Далі" і Msg з'являється: Помилка синхронізації проектів Тимчасовий каталог не доступний. Я не можу вибрати наступний ПІК є спосіб вибору їх все за один раз, або мені потрібно робити їх по одному за раз? Theres близько 600 фотографій! Необхідно розібратися в помилках Msg проб, хоча в першу чергу. Сподіваюся, що це робить зміст. |
|
|
|||
|
|||
|
Прохання ігнорувати вище я використав Windows DVD Maker і спалені DVD таким чином, хотіли б знати, якщо я використовую DVD-R DVDs можна перезаписати над цим, якщо не які дозволяють мені зробити це. Крім того, якщо ще є місця на DVD, щоб спалити більше фотографій можна здійснювати за якого закінчується наступного разу?
|