![]() |
|
| |||
| |||
| Πρώτον, είμαι χρησιμοποιώντας Gimp 2.4.6 > ΕΔΩ < Είναι η καλύτερη εκδοχή για την χρήση (Προσωπική γνώμη) Υπάρχουν νεότερες εκδόσεις, αλλά η μικρή αλλαγή της διάταξης ήταν ενοχλητική. Ok σας επιτρέπει να ξεκινήσετε, Για το χειρισμό ενός αντικειμένου χρησιμοποιώντας Gimp πρέπει πρώτα: Ανοίξτε Gimp και έχουν έτοιμη την εικόνα σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "φίλτρα" "νοθεύει" IWarp ...'. Τώρα, θα πρέπει να παρουσιάζονται με τις επιλογές για να στημόνι, να μετακινήσετε, να συρρικνωθεί κλπ, αυτά είναι τα εργαλεία για να χειραγωγήσουν. Θα πάρω τώρα αποδείξει τι μπορεί να κάνει αυτά τα εργαλεία. Πριν από: ![]() Μετά από: ![]() _________________________ ![]() Παίρνει περίπου 1 ώρα για να πάρετε το "κολλάει" της, και μια-δυο μέρες για να είναι πλοίαρχος Αν έχετε κολλήσει anywere Θα είναι πιο ευχάριστη θέση να βοηθήσει στη συνέχεια. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είμαι σίγουρος για το τι συμβαίνει ... Δεν βλέπω κάποια από τις φωτογραφίες σας θέση; Μπορεί κανείς άλλος; Όταν πήγα για να επεξεργαστείτε τον κωδικό σας μετά προσβλέπει πρόστιμο και μπορώ να δω την εικόνα, αν έβαλα στη γραμμή διεύθυνσης το χέρι ...
|
| |||
| |||
| Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται. |
|
| |||
| |||
| Κάθε καλύτερα; |
|
| |||
| |||
| Ναι ![]() Θα δω αν μπορεί να ορίσει την πρώτη σας θέση για να δείτε τα συνημμένα αρχεία.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. |
|
| |||
| |||
| Σταθερά πιστεύω. Έχεις εκεί στο τέλος.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Εις υγεία. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Όποιος Μάρκα Υπάρχει Ίδια GIMP Βούρτσες; | KanoakaVirus | Multimedia & Codecs | 6 | 29 Μαρ 2009 09:28 |
| Ακόμη ένα GIMP Tut Από Kano * Windows * Μόνο | KanoakaVirus | Multimedia & Codecs | 5 | 23 Μαρ 2009 16:36 |
| Facial χειραγώγηση στο Photoshop | computeruler | Multimedia & Codecs | 14 | 14 Οκτ 2008 12:51 |
| Gimp 2,4; | KanoakaVirus | Multimedia & Codecs | 1 | 15 Μαΐου 2008 03:48 |
| Gimp Συζήτηση | evilfantasy | Γενικά Λογισμικό Chat | 9 | 27 Μαρ 2008 20:42 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |