![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Prvo, ja sam koristeći širit 2.4.6 > Ovdje < To je najbolja verzija za korištenje (Osobni stav) Postoje novijim verzijama ali male promjene na izgledu je peckav. Ok omogućava lakši početak Za udešavati objekt koristeći širit morate prvo: Otvori širit i imaju svoju sliku spreman. Zatim kliknite na "Filteri" iskrivljuje 'IWarp ...'. Sada bi trebali biti predstavljeni s opcije za vitoperiti, premjestiti, psihijatar, itd., ove su vam alati za manipulaciju. Ja ću sada pokazati što te alate može učiniti. Prije: ![]() Nakon: ![]() _________________________ ![]() To traje oko 1 sat da dobijete dokučiti ga, a par dana da ga majstor Ako vam zapeti anywere ću biti više nego sretni da pomognu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam ne siguran što se događa ... Ne vidim neku od slika u svoj post? Može bilo tko drugi? Kad sam otišao u uredite svoj post kôd izgleda fino i Ja mogu vidjeti sliku, ako ga u adresnoj traci ručno ...
|
| |||
| |||
| U privitku se ne prikazuju. |
|
| |||
| |||
| Bilo koja bolje? |
|
| |||
| |||
| Da ![]() Bolestan 'vidjeti ako Ja mogu popraviti svoj prvi post za prikaz privitke.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Puno ti hvala. |
|
| |||
| |||
| Fiksni mislim. Imaš li na kraju.
__________________ serverguy |
|
| |||