![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Először is, én használ Gimp 2.4.6 > Itt < Ez a legjobb változat használatát (Személyes vélemény) Vannak újabb verziók, de a kis változás az elrendezés volt zavaró. Ok Vágjunk bele, Ahhoz, hogy manipulálják a tárgy használata Gimp akkor először: Nyitva Gimp és a kép elkészült. Ezután kattintson a "Szűrők" torzítja "IWarp ...'. Meg kell mutatni a lehetőségeket, hogy lánc, mozgás, shrink, stb, ezek a szerszámok, hogy manipulálják. Én most bizonyítani ezeket az eszközöket, amit tehetek. Előtte: ![]() Utána: ![]() _________________________ ![]() Ez körülbelül 1 órával az beletanul, és pár napon belül el kell sajátítani, hogy Ha elakad anywere Én inkább akkor szívesen segít. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem vagyok biztos benne, hogy mi folyik itt ... Én nem látok a képek a posztra? Tud valaki más? Amikor bementem, hogy módosítsa a postán a kódot, és úgy néz ki, jól látható a kép, ha azt tegye a címsorba kézzel ...
|
| |||
| |||
| A mellékletek nem mutatnak fel. |
|
| |||
| |||
| Minden jobb? |
|
| |||
| |||
| Igen ![]() Majd, ha én meg az első hozzászólás, hogy a mellékleteket.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Nagyon köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Fix, azt hiszem. Van ott a végén.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Egészségére. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Bárki Gyártmány Ott Saját GIMP Brushes? | KanoakaVirus | Multimédia és kodekek | 6 | 29. március 2009 09:28 |
| Még egy GIMP Tut From Kano Csak * Windows * | KanoakaVirus | Multimédia és kodekek | 5 | 23. március 2009 16:36 |
| Facial Manipulation a Photoshop | computeruler | Multimédia és kodekek | 14 | 14. október 2008 12:51 |
| Gimp 2,4? | KanoakaVirus | Multimédia és kodekek | 1 | 15. május 2008 03:48 |
| Gimp Vitalap | evilfantasy | General Chat szoftver | 9 | 27. március 2008 20:42 |
| Téma eszközök | |
| |