![]() |
|
| |||
| |||
| ראשית, אני משתמש Gimp 2.4.6 > למצוא כאן < זה הכי טוב להשתמש בגירסה (דעה אישית) ישנן גרסאות מאוחרות יותר של כסף קטן, אבל על מתווה היה מרגיז. אישור מאפשר להתחיל, כדי לתפעל באמצעות אובייקט Gimp עליך: פתח Gimp ו מוכן לקבל את התמונה. לאחר מכן לחץ על 'מסננים' 'Distorts'' IWarp ...'. כעת אתה אמור להיות מובא עם שתי אפשרויות, להעביר, הפסיכולוג וכו ', אלה הם כלים כדי לתפעל. אני עכשיו יהיה מה להראות כלים אלה יכולים לעשות. לפני: ![]() אחרי: ![]() _________________________ ![]() זה לוקח בערך שעה 1 כדי לקבל את להיתקע על זה, וכן כמה ימים עד שהיא יחידת אם אתה נתקע anywere אני יהיה יותר שמח לעזור. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא בטוח מה קורה ... אני לא יכול לראות את כל התמונות של ההודעה שלך? האם מישהו אחר? כאשר הלכתי לערוך לכתוב את הקוד שלך נראה בסדר ואני יכול לראות את התמונה אם שמתי את זה בשורת הכתובת באופן ידני ...
|
| |||
| |||
| של קבצים מצורפים לא להופיע. |
|
| |||
| |||
| יותר טוב? |
|
| |||
| |||
| כן ![]() אני יהיה לראות אם אני יכול לתקן את ההודעה הראשונה כדי להציג את הקבצים המצורפים.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| תודה רבה. |
|
| |||
| |||
| אני חושב קבוע. יש לי שם בסופו של דבר.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| לחיים. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מישהו עשה שם GIMP Own Brushes? | KanoakaVirus | מולטימדיה רכיבי Codec | 6 | 29 מרץ 2009 09:28 |
| עוד נו GIMP מאת קאנו Windows בלבד * * | KanoakaVirus | מולטימדיה רכיבי Codec | 5 | 23 מרץ 2009 16:36 |
| Facial מניפולציה ב-Photoshop | computeruler | מולטימדיה רכיבי Codec | 14 | 14th אוקטובר 2008 12:51 |
| Gimp 2.4? | KanoakaVirus | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | ה -15 במאי 2008 03:48 |
| Gimp דיון | evilfantasy | כללי תוכנות צ 'אט | 9 | -27 מרץ 2008 20:42 |
| שרשרת כלים | |
| |