![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Pirma, aš naudoju Gimp 2.4.6 > Čia < Tai geriausias variantas naudoti (Asmeninė nuomonė) Nėra naujesnių versijų, bet nežymiai pakeitus maketą buvo nusibodę. Gerai leidžia pradėti, Manipuliuoti objektu, naudojant Gimp turite: Atidaryti Gimp ir turėti savo nuotrauką pasiruošę. Tada spustelėkite "filtrai", "iškraipymų", "Lankytų transformaciją ...'. Dabar turėtų būti pateikiami su galimybių metmenų, perkelti, shrink ir tt, tai yra jūsų įrankių manipuliuoti. Aš dabar parodyti, ką šie įrankiai gali padaryti. Iki: ![]() Po: ![]() _________________________ ![]() Tai užtrunka apie 1 valandą gauti pakabinti jį, ir poros dienų, kad meistras jis Jei turite problemų anywere man bus daugiau nei laimingi galėdami padėti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nesu tikras, kas vyksta ... Aš nematau jokių jūsų publikuoti nuotraukas? Can anyone else? Kai nuėjau redaguoti savo pašto kodas atrodo gerai, ir matau vaizdą, jei aš įdėti ją į adreso laukelį rankiniu būdu ...
|
| |||
| |||
| Priedai nerodomi. |
|
| |||
| |||
| Bet geriau? |
|
| |||
| |||
| Taip ![]() I'll see, jei aš galiu nustatyti savo pirmąją darbovietę parodyti priedus.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Labai tau ačiū. |
|
| |||
| |||
| Ilgalaikis manau. Patekau į pabaigą.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Į sveikatą. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kiekvienas Padaryti Yra Nuosavas GIMP brushes? | KanoakaVirus | Multimedia & Codecs | 6 | Kovas 29, 2009 09:28 |
| Yet Another GIMP Tut Nuo Kanas * tik Windows * | KanoakaVirus | Multimedia & Codecs | 5 | Kovas 23, 2009 16:36 |
| Veido manipuliavimo Photoshop | computeruler | Multimedia & Codecs | 14 | 14 spalis 2008 12:51 |
| Gimp 2.4? | KanoakaVirus | Multimedia & Codecs | 1 | Gegužė 15, 2008 03:48 |
| GIMP Aptarimas | evilfantasy | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 9 | Kovas 27, 2008 20:42 |
| Temos įrankiai | |
| |