![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| În primul rând, sunt utilizaţi Gimp 2.4.6 > Găsite aici < Este cea mai buna versiune de a utiliza (Aviz personale) Există versiuni mai recente, dar de mici pentru a schimba aspectul a fost enervant. Ok Sa incepem, Pentru a manipula un obiect, folosind Gimp, trebuie mai întâi să: Deschideţi Gimp şi au imaginea ta gata. Apoi faceţi clic pe "Filters", "distorsionează '' IWarp ...'. Acum ar trebui să fie prezentate cu opţiuni pentru a se încovoia, muta, psihiatru, etc, acestea sunt instrumente de manipulare. Voi acum demonstra aceste instrumente ce pot face. Înainte de: ![]() După: ![]() _________________________ ![]() Este nevoie de aproximativ 1 oră, pentru a prinde sensul acesta, şi câteva zile, pentru a master-l Dacă rămâneţi blocat anywere voi fi mai mult de plăcere să vă ajut. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu sunt sigur ce se întâmplă ... Nu pot vedea nici una dintre fotografiile de pe post? Poate cineva altceva? Când m-am dus pentru a vă edita post de cod arată bine şi nu pot vedea imaginea daca am pus-o în bara de adrese manual ...
|
| |||
| |||
| De ataşări nu sunt afişate în sus. |
|
| |||
| |||
| Orice mai bine? |
|
| |||
| |||
| Da ![]() Voi vedea dacă pot să vă stabili primul post pentru a arăta ataşări.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Mulţumesc foarte mult. |
|
| |||
| |||
| Cred că fix. Ajuns acolo, în final.
__________________ serverguy |
|
| |||