![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Najskôr som pomocou Gimp 2.4.6 > Tu < Je to najlepšie verzie na použitie (Osobný názor) Existuje novšia verzia, ale na malé zmeny rozloženie bolo otravné. Ok umožňuje začať, Manipulovať s objektom pomocou Gimp musíte najskôr: Otvorené Gimp a mať svoj obrázok pripravený. Potom kliknite na 'filtre' 'narúša' 'IWarp ...'. Teraz by malo byť predložené s možnosťou osnova, presúvať, zmenšovať atď, to sú vaše nástroje na manipuláciu. I'll teraz preukázať, čo tieto nástroje umí. Pred: ![]() Po: ![]() _________________________ ![]() Trvá asi 1 hodinu pochopiť, a pár dní na to majster Ak narazíte na anywere uvidíme sa viac než radi pomôžu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie som si istý, či to, čo sa deje ... Nevidím žiadnu z obrázkov v príspevku? Môže niekto iný? Když jsem šel upraviť svoj príspevok kód vyzerá v poriadku a vidím obraz, keď ju do adresného riadku ručne ...
|
| |||
| |||
| Prílohy nie sú objavil. |
|
| |||
| |||
| Lepšie? |
|
| |||
| |||
| Áno ![]() Uvidím, jestli můžu opraviť váš prvý príspevok ukázať príloh.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Mockrát děkuji. |
|
| |||
| |||
| Pevné myslím. Mám tam na konci.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Na zdravie. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Značka ktokoľvek tam Vlastné GIMP kefy? | KanoakaVirus | Multimedia & Kodeky | 6 | 29. marca 2009 09:28 |
| Ďalším GIMP tut Od Kano * len pre Windows * | KanoakaVirus | Multimedia & Kodeky | 5 | 23. marca 2009 16:36 |
| Facial Manipulácia vo Photoshopu | computeruler | Multimedia & Kodeky | 14 | 14. októbra 2008 12:51 |
| Gimp 2.4? | KanoakaVirus | Multimedia & Kodeky | 1 | 15. mája 2008 03:48 |
| Diskusia Gimp | evilfantasy | Všeobecné Software Chat | 9 | 27. marec 2008 20:42 |
| Thread Tools | |
| |