![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Прво, ја сам помоћу ширити 2.4.6 > Овде < То је најбоља верзија за коришћење (Лични став) Постоје новијим верзијама али мале промене на изгледу је узнемирујући. Ок омогућава лакши почетак За удешавати објекат помоћу ширити морате прво: Отвори ширити и имају своју слику спреман. Затим кликните на "Филтери" искривљује 'ИУарп ...'. Сада би требали бити представљени са опције за витоперити, покрет, психијатар, итд, ове су вам алати за манипулацију. Ја ћу сада показати шта те алате може учинити. Пре: ![]() Након: ![]() _________________________ ![]() То траје око 1 сат да добијете докучити га, а пар дана да га мајстор Ако вам запети аныуере ћу бити више него сретни да помогну. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја сам не сигуран шта се дешава ... Не видим неку од слика у свој пост? Може било ко други? Кад сам отишао у измените свој пост ко̂д изгледа фино и Ја могу да виде слику, ако га у линији за адресу ручно ...
|
| |||
| |||
| У прилогу се не приказују. |
|
| |||
| |||
| Било која боље? |
|
| |||
| |||
| Да ![]() Болестан 'видјети ако Ја могу поправити свој први пост за приказ прилоге.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Пуно ти хвала. |
|
| |||
| |||
| Фиксни мислим. Имаш ли на крају.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Живели. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Свако Проверите постоји Оун ширити четке? | КаноакаВирус | Мултимедија и кодеци | 6 | 29 март 2009 09:28 |
| Још један ширити пих Фром Кано Уиндоус * Само * | КаноакаВирус | Мултимедија и кодеци | 5 | 23 март 2009 16:36 |
| Фациал манипулација у Пхотосхоп | цомпутерулер | Мултимедија и кодеци | 14 | 14 октобар 2008 12:51 |
| Ширити 2,4? | КаноакаВирус | Мултимедија и кодеци | 1 | 15 мај 2008 03:48 |
| Ширити Разговор | евилфантасы | Уопштено Софтуаре Цхат | 9 | 27 март 2008 20:42 |
| Тхреад Тоолс | |
| |