![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Перших, я використовую Gimp 2.4.6 > Тут < Це кращий Версія для використання (Особиста думка) Є більш пізні версії, але незначні зміни в макет було прикро. Ok дозволяє приступити до роботи, Щоб управляти об'єктом за допомогою Gimp ви повинні: Відкрите Gimp і ваше фото готова. Фільтри "Потім натисніть кнопку 'спотворює' IWarp ...'. Тепер ви повинні бути представлені на основі параметрів, переміщення, зменшити і т.д., ці ваші інструменти для маніпулювання. Я тепер продемонструвати, що ці кошти можна зробити. До: ![]() Після: ![]() _________________________ ![]() Вона займає близько 1 години, щоб дістатися повісити її, і пару днів, щоб оволодіти нею Якщо ви застрягли anywere я буду більш ніж радий допомогти. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не впевнений, що відбувається ... Я не можу побачити будь-який з фотографій в своїх повідомленнях? Може хто-небудь інший? Коли я прийшов на посаду змінити код виглядає нормально, і я бачу картинку, якщо я поклав його в поле адреси вручну ...
|
| |||
| |||
| Вкладення не видно. |
|
| |||
| |||
| Краще? |
|
| |||
| |||
| Так ![]() Я побачу, якщо я можу виправити ваш перший пост, щоб показати вкладеннями.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Большое спасибо. |
|
| |||
| |||
| Фіксована я думаю. Потрапив туди в кінці.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ура. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Будь-яке Зробити Там Власна GIMP кистей? | KanoakaVirus | Мультимедіа & кодеки | 6 | 29 березня 2009 09:28 |
| Ще один GIMP Tut Від Кано * Тільки для Windows * | KanoakaVirus | Мультимедіа & кодеки | 5 | 23 березня 2009 16:36 |
| Особи маніпуляції в Photoshop | computeruler | Мультимедіа & кодеки | 14 | 14 жовтня 2008 12:51 |
| GIMP 2.4? | KanoakaVirus | Мультимедіа & кодеки | 1 | 15 травня 2008 03:48 |
| Gimp Обговорення | evilfantasy | General Software чат | 9 | 27 березня 2008 20:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |