Здрасти момчета,
Имам си изгради нов компютър и се изпълняват, само че е с няколко задачи.
Тези са от Device Manager, ако може да помогне, че би било прекрасно. Те са тези, с жълт въпросителен знак инча (по-долу)
- Coprocessor
- SM автобус контрольор
- Видео контролер (VGA Съвместима)
Тези 3 части, не изглежда да има шофьори, въпреки това, аз го използват интернет възможност за търсене на налични драйвери той се върна, че тя не може да намери такъв.
Дискът, които дойдоха с дънната платка, не са тези шофьори, разположени върху диска. Какво друго мога да направя, за да намерите възможно тези водачи, които са изчезнали? (т.е. coprocessor, см автобус контрольор и видео контролер)
Диск Име: Инсталация диск CD XFX серия дънни платки с вграден GeForce Graphics версия 1.0
Също така сайта им е трудно да се намери какво навигация може да бъде необходимо. Но CD също инсталирали програма, наречена системата актуализации, аз кликнахте "Check Сега" тя се върна там не е цялата налична. но днес тя ми даде една
бета избор.
nForce драйвер версия 15,26, WHQL V.15.26 Премиера 3/16/2009
Вие сте на експерти бих искал вашето мнение, ако трябва да инсталирате бета обновяване или ще трябва да го оставите за безопасността на моята дънна платка и изчакайте до крайния вариант е освободена?
Благодаря ви за да ви помогне да могат да осигурят.