menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Motherboard Driver Upgrade, potřebují vaši Opions.

Reply

Thread Nástroje
Old 19. června 2009, 07:52
Nový člen skupiny

Default Motherboard Driver Upgrade, potřebují vaši Opions.

Ahoj kluci,

Mám nový počítač do vybudování a provoz, jen je s několika problémy.

Ty jsou od správce zařízení, pokud by mohlo pomoci, že by bylo skvělé. Jsou to ty se žlutým otazníkem palců (níže)

• Coprocessor
  • SM Autobus Controller
  • Video Controller (VGA kompatibilní)
Tyto 3 díly nezdá se, že řidiči mají však i to využívání internetu možnost vyhledávat dostupné ovladače se vrátil, že nemůže najít žádné.
Na disku, který přišel s desce nemá ty ovladače umístěné na disku. Co jiného můžu dělat případně najít ty ovladače, které chybí? (tj. koprocesor, řadič sběrnice SM a video řadič)
Disk Jméno: Instalační disk CD Základní deska XFX GeForce řady s integrovanou grafickou verzi 1.0
I jejich stránky je těžké orientovat se najít, co by mohlo být zapotřebí. CD, ale také nainstalován program nazvaný aktualizace systému, i kliknuli "check nyní" se vrátil tam nebylo žádné k dispozici. ale dnes je mi beta volby.

nForce ovladače verze 15.26, WHQL V.15.26 datum vydání 3.16.2009

Vy jste odborníci bych vaše stanovisko, když by měli instalovat beta aktualizovat nebo mám volno pro bezpečnost moje deska a počkat, až do konečné verzi?

Děkujeme vám za pomoc, které můžete poskytnout.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Jak mám vědět, který zvuk řidiče i potřebu této desce? kaskade Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 4 30. květen 2009 07:40
Základní deska pro upgrade Otázka P5200 Procesory, základní desky & RAM 11 7. února 2009 20:59
Motherboard Upgrade mizsua Procesory, základní desky & RAM 14 6. listopadu 2008 16:56
Desce a CPU Upgrade mtdrums Procesory, základní desky & RAM 13 19. Září 2007 17:10
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.