Γεια σας παιδιά,
Έχω το νέο μου οικοδομήσουμε υπολογιστή και να λειτουργήσει, μόνο που έχει μερικά προβλήματα.
Αυτά είναι από το διαχειριστή της συσκευής, αν θα μπορούσε να βοηθήσει θα ήταν λαμπρό. Αυτά είναι αυτά με ένα κίτρινο ερωτηματικό in. (Κάτω)
- Συνεπεξεργαστή
- SM Bus Controller
- Video Controller (VGA Compatible)
Αυτά τα 3 μέρη δεν φαίνεται να έχουν οι οδηγοί, πάντως, έκανα χρήση του διαδικτύου για την επιλογή αναζήτηση για διαθέσιμα προγράμματα οδήγησης ήρθε πάλι ότι δεν μπορούσε να εντοπίσει τυχόν.
Ο δίσκος που ήρθε με την μητρική πλακέτα δεν έχουν οι οδηγοί που βρίσκονται στο δίσκο. τι άλλο μπορεί εγώ να κάνει για να βρουν τους οδηγούς που λείπουν; (δηλαδή συνεπεξεργαστή, τ.μ. ελεγκτή λεωφορείου και βίντεο ελεγκτή)
Όνομα Δίσκου: Εγκατάσταση δίσκου CD XFX Motherboard με ολοκληρωμένη σειρά GeForce γραφικών έκδοση 1.0
Επίσης, τα site τους είναι σκληρά πλοήγηση για να βρείτε αυτό ενδέχεται να χρειαστούν. Αλλά το CD επίσης εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται σύστημα ενημερώσεις, i κλικ "ελέγχουν τώρα" ήρθε πίσω δεν υπήρχε κανένα διαθέσιμο. σήμερα όμως έχει μου
βήτα επιλογή.
nForce έκδοση οδηγού 15,26, WHQL V.15.26 απελευθέρωση ημερομηνία 3/16/2009
Είστε οι εμπειρογνώμονες θα ήθελα τη γνώμη σας, αν θα ήθελα να εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση beta ή να φύγω για την ασφάλεια της μητρικής μου και να περιμένουν μέχρι την τελική έκδοση έχει κυκλοφορήσει;
Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει.