manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Multimedija i kodeci

Register

Vozač Upgrade matična ploča, Need Your Opions.

Reply

Thread Tools
Old 19. lipnja 2009, 07:52
Novi član grupe

Default Vozač Upgrade matična ploča, Need Your Opions.

Hi momački,

imam moj novi graditi računalo i trčanje, samo što ima nekoliko problema.

Ovi su iz Device Manager, ako mogu pomoći bilo bi briljantne. To su one žute upitnik in (dolje)

• Koprocesor
  • SM Bus Controller
  • Video Controller (VGA Compatible)
3 Ti dijelovi se ne čini da su vozači, međutim, ja je Internet koristiti opciju za traženje dostupnih vozači ga vratio da ne može pronaći bilo kakve.
Disk koji ste dobili uz matičnu ploču nema onih vozača nalazi na disku. Što još mogu učiniti kako bi eventualno pronašli one vozače koji su nestali? (tj. koprocesor, SM bus controller i video controller)
Disk Name: Ugradnja diska CD XFX matične ploče s integriranim geforce seriju grafika verziju 1.0
Isto tako njihov site je teško kretati se naći ono što bi moglo biti potrebno. Ali CD također instaliran program zove sistem ažuriranja, ja kliknuo "Provjeri sada" je vratio tamo nije bilo koji dostupni. no danas ga je dao mene beta izbor.

nForce driver version 15,26, WHQL V.15.26 release date 3/16/2009

Te momački jesu stručnjaci Htjela bih Vaše mišljenje da li bi trebalo uvesti koga u službu beta update ili ja trebali ostaviti za sigurnost moje matične ploče i pričekati konačna verzija je izdana?

Hvala vam za svu pomoć koju mogu pružiti.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.