kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Multimédia és kodekek

Register

Alaplap Illesztőprogram frissítése, Need Your Opions.

Reply

Téma eszközök
Old Június 19 2009, 07:52
Új tag Csoport

Default Alaplap Illesztőprogram frissítése, Need Your Opions.

hi guys,

Nekem van egy új számítógépet épít ki és működik, csak van egy kevés probléma.

Ezek az Eszközkezelőben ha segíthet lenne brilliáns. Ezek közül egy sárga kérdőjel hüvelyk (lent)

• Coprocessor
  • SM Bus Controller
  • Videó (VGA-kompatibilis)
Ezek a 3 rész nem úgy tűnik, hogy a járművezetők, az azonban, hogy az internet lehetőséget keresni a rendelkezésre álló meghajtók ez jött vissza, hogy nem található ilyen.
A lemez, amit az alaplap nem rendelkezik ezekkel a járművezetők található a lemezen. Mi mást csinálni, hogy esetleg ezeket a vezetők, hogy hiányzik? (azaz coprocessor, SM busz vezérlő és a videó vezérlő)
A lemez neve: telepítő lemezt a CD-sorozat XFX Alaplap integrált GeForce grafikus Version 1.0
Szintén saját honlapján nehéz navigálni, hogy mit lehet szükség. De a CD-t is telepíteni egy programot, úgynevezett rendszer-frissítéseket, Rákattintottam "check now" jött vissza, hogy nem volt minden elérhető. de ma adta nekem béta választás.

nForce driver verzió 15,26, WHQL V.15.26 release date 3/16/2009

Ti vagytok a szakértők Szeretném a véleményét, ha kell telepíteni a frissítést, vagy béta-én hagyja el a biztonsági én alaplap, és várjunk, amíg a végleges változat is felszabadul?

Köszönöm a segítséget lehet nyújtani.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.