![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
hi guys,
Nekem van egy új számítógépet épít ki és működik, csak van egy kevés probléma. Ezek az Eszközkezelőben ha segíthet lenne brilliáns. Ezek közül egy sárga kérdőjel hüvelyk (lent)
A lemez, amit az alaplap nem rendelkezik ezekkel a járművezetők található a lemezen. Mi mást csinálni, hogy esetleg ezeket a vezetők, hogy hiányzik? (azaz coprocessor, SM busz vezérlő és a videó vezérlő) A lemez neve: telepítő lemezt a CD-sorozat XFX Alaplap integrált GeForce grafikus Version 1.0 Szintén saját honlapján nehéz navigálni, hogy mit lehet szükség. De a CD-t is telepíteni egy programot, úgynevezett rendszer-frissítéseket, Rákattintottam "check now" jött vissza, hogy nem volt minden elérhető. de ma adta nekem béta választás. nForce driver verzió 15,26, WHQL V.15.26 release date 3/16/2009 Ti vagytok a szakértők Szeretném a véleményét, ha kell telepíteni a frissítést, vagy béta-én hagyja el a biztonsági én alaplap, és várjunk, amíg a végleges változat is felszabadul? Köszönöm a segítséget lehet nyújtani. |