פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מולטימדיה רכיבי Codec

Register

מנהל התקן שדרוג לוח האם, צריך את Opions.

Reply

שרשרת כלים
Old 19 יוני 2009, 07:52
קבוצת חברות חדשות

Default מנהל התקן שדרוג לוח האם, צריך את Opions.

היי חבר 'ה,

יש לי את המחשב החדש לבנות והפעלה, רק זה שיש כמה בעיות.

אלה ממנהל ההתקנים אם אתה יכול לעזור זה יהיה מבריק. אלה את אלה עם סימן שאלה צהוב למערכת (להלן)

• Coprocessor
  • SM Bus Controller
  • Video Controller (VGA תואם)
3 חלקים אלה לא נראה שיש נהגים, לעומת זאת, עשיתי את האפשרות להשתמש באינטרנט כדי לחפש זמין נהגים חזר בו כי אין אפשרות לאתר כלשהו.
הדיסק שהגיעו עם לוח האם אין אלה נהגים הנמצאים בדיסק. מה עוד אני יכול לעשות ואולי למצוא אותם מנהלי התקנים חסרים? (כלומר coprocessor, SM Bus Controller ווידאו Controller)
שם הדיסק: דיסק ההתקנה בתקליטור XFX לוח האם סדרה משולבת עם geforce גרפיקה גרסה 1.0
כמו כן האתר שלהם קשה לנווט למצוא מה יכול להיות הצורך. אבל גם את תקליטור התקנת תוכנית הנקראת מערכת העדכונים, אני לחצת "בדוק עכשיו" זה חזר לא היה זמין לכל. אבל היום זה נתן לי ביתא ברירה.

nForce גירסת הנהג 15,26, WHQL V.15.26 תאריך פרסום 3/16/2009

אתם המומחים, אני רוצה את דעתך אם אני צריך להתקין את העדכון Beta או שאני צריך להשאיר אותו על בטיחות של לוח האם שלי ולהמתין עד הגירסה הסופית היא פרסמה?

תודה על העזרה אתה יכול לספק.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.