mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Multimedia & Codecs

Register

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 19, 2009, 07:52
Naujas Narys

Hi guys,

Turiu naują kompiuterį pastatyti ir veikia, tik jis daro keletą problemų.

Tai yra iš Device Manager ", jei galėtumėte padėti, kad būtų nuostabu. Tai su geltona klausimas tuos ženklą in (toliau)

• Coprocessor
  • SM Bus Controller
  • Video Controller (VGA compatible)
Šios 3 dalys, neatrodo, kad vairuotojams, tačiau, aš naudotis internetu galimybė ieškoti galimų vairuotojams ji grįžo, kad ji negalėjo rasti jokių.
Disko, kad atėjo su plokštę neturi tų vairuotojų, esančių diske. Ką dar galiu padaryti, kad galbūt rasti tų tvarkyklių trūksta? (ty coprocessor, SM miesto valdytojo ir vaizdo valdiklis)
Disko pavadinimas: Diegimo CD disko XFX plokštė GeForce serija su integruota grafika versija 1.0
Pat jų svetainėje yra sunku naršyti rasti tai, ko gali prireikti. Bet CD taip pat įdiegta programa, vadinama sistemos atnaujinimus, I clicked "Tikrinti dabar", jis grįžo ten nebuvo bet galima. tačiau šiandien ji man davė beta pasirinkimas.

nForce vairuotojas versija 15,26, WHQL V.15.26 išleidimo data 3/16/2009

You guys are ekspertai norėčiau jūsų nuomonę, jei man reikėtų įdiegti beta atnaujinti ar turėčiau palikti jį už savo Portatiles saugumą ir laukti, kol galutinis variantas yra išleistas?

Ačiū už pagalbą galite suteikti.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.