hi guys,
i have my new veidot datoru izveidota un darbojas, tikai tas, kam dažas problēmas.
Tie ir no Device Manager, ja jūs varētu palīdzēt tas būtu izcili. Tie ir ar dzeltenu jautājuma tiem zīme collas (turpmāk)
- Coprocessor
- SM Bus Controller
- Video Controller (VGA Compatible)
Šīs 3 daļas nešķiet, ka ir draiveri, es tomēr bija izmantot interneta iespējas, lai meklētu pieejamās vadītājiem, kurus tas atnāca atpakaļ, ka nevar atrast tāda ir.
Diska, kas nāca ar mātesplati nav tiem autovadītājiem, kas atrodas uz diska. Ko vēl es varu, iespējams darīt, lai rastu uz tiem autovadītājiem, kas trūkst? (ti coprocessor, sm autobusu kontrolieri un video dispečers);
Diska nosaukums: Instalācijas disks CD XFX Motherboard sērija ar integrētu GeForce graphics versija 1.0
Arī to vieta ir grūti orientēties, lai atrastu to, kas varētu būt vajadzīgi. Bet CD uzstādīta arī programmu, ko sauc sistēmas atjauninājumus, i uzklikšķināt "check tagad", tas atnāca atpakaļ nav notikusi pieejams. bet šodien tas ir devis man
beta izvēli.
nForce draivera versija 15,26, WHQL V.15.26 atbrīvošanas datumu 3/16/2009
Jūs guys ir eksperti, es vēlētos savu atzinumu, ja man būtu instalēt beta atjaunināt vai man vajadzētu atstāt to drošību mana mātesplate un gaidiet, līdz galīgā versija tiek atbrīvota?
Paldies par palīdzību jums var sniegt.