Hi guys,
Mam zbudować nowy komputer uruchomiony i działa, tylko jest o kilka problemów.
Są to z menedżera urządzeń, jeśli może pomóc byłoby brilliant. Są to te z żółtym znakiem zapytania cala (poniżej)
- Koprocesora
- SM Bus Controller
- Kontroler wideo (zgodny z VGA)
Te 3 części wydają się nie mieć sterowników, jednak i nie korzystać z możliwości Internetu, aby wyszukać dostępne kierowcom wrócił, że nie może zlokalizować żadnych.
Dysk, że razem z płytą główną nie ma tych sterowników znajduje się na dysku. Co jeszcze mogę zrobić, aby ewentualnie znaleźć te sterowniki, które są niekompletne? (tj. koprocesora, SM bus i kontroler kontroler wideo)
Dysk Nazwa: Instalacja dysku CD Płyta główna XFX z serii GeForce zintegrowanej grafiki w wersji 1.0
Również ich miejscu trudno nawigować, aby znaleźć to, co może być potrzebne. Ale CD również zainstalowany program o nazwie System aktualizacji i kliknięciu przycisku "Sprawdź" on wrócił nie było wszelkie dostępne. ale dzisiaj wydał mi
beta wyboru.
nForce wersja sterownika 15.26, WHQL V.15.26 data wydania 3/16/2009
You guys are ekspertów Chciałbym Pana zdaniem jeśli ja powinni zainstalować aktualizację lub beta i powinien opuścić to dla bezpieczeństwa mojego płyta i poczekać aż do ostatecznej wersji?
Dziękujemy za pomoc, której może dostarczyć.