menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Motherboard Driver Upgrade, potrebujú vašu Opions.

Reply

Thread Tools
Old 19. júna 2009, 07:52
Nový člen skupiny

Ahoj kluci,

Mám nový počítač do vybudovanie a prevádzku, len je s niekoľkými problémami.

Tie sú od správcu zariadenia, ak by mohlo pomôcť, že by bolo skvelé. Sú to tie so žltým otáznikom palcov (nižšie)

• Coprocessor
  • SM Autobus Controller
  • Video Controller (VGA kompatibilná)
Tieto 3 diely nezdá sa, že vodiči majú však aj to využívaní internetu možnosť vyhľadávať dostupné ovládače sa vrátil, že nemôže nájsť žiadne.
Na disku, ktorý prišiel s doske nemá tie ovládače umiestnené na disku. Čo iného môžem robiť prípadne nájsť tie ovládače, ktoré chýba? (tj koprocesory, radič zbernice SM a video radič)
Disk Meno: Inštalačný disk CD Základná doska XFX GeForce série s integrovanú grafickú verziu 1.0
I ich stránky je ťažké orientovať sa nájsť, čo by mohlo byť potrebné. CD, ale tiež nainštalovaný program nazvaný aktualizácie systému, aj klikli "check teraz" sa vrátil tam nebolo žiadne k dispozícii. ale dnes je mi beta voľby.

nForce ovládače verzia 15.26, WHQL V.15.26 dátum vydania 3.16.2009

Vy ste experti bych vaše stanovisko, keď by mali inštalovať beta aktualizovať alebo mám voľno pre bezpečnosť moje doska a počkať, až do konečnej verzii?

Ďakujeme vám za pomoc, ktoré môžete poskytnúť.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.