![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Mám nový počítač do vybudovanie a prevádzku, len je s niekoľkými problémami. Tie sú od správcu zariadenia, ak by mohlo pomôcť, že by bolo skvelé. Sú to tie so žltým otáznikom palcov (nižšie)
Na disku, ktorý prišiel s doske nemá tie ovládače umiestnené na disku. Čo iného môžem robiť prípadne nájsť tie ovládače, ktoré chýba? (tj koprocesory, radič zbernice SM a video radič) Disk Meno: Inštalačný disk CD Základná doska XFX GeForce série s integrovanú grafickú verziu 1.0 I ich stránky je ťažké orientovať sa nájsť, čo by mohlo byť potrebné. CD, ale tiež nainštalovaný program nazvaný aktualizácie systému, aj klikli "check teraz" sa vrátil tam nebolo žiadne k dispozícii. ale dnes je mi beta voľby. nForce ovládače verzia 15.26, WHQL V.15.26 dátum vydania 3.16.2009 Vy ste experti bych vaše stanovisko, keď by mali inštalovať beta aktualizovať alebo mám voľno pre bezpečnosť moje doska a počkať, až do konečnej verzii? Ďakujeme vám za pomoc, ktoré môžete poskytnúť. |