мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Мултимедија и кодеци

Register

Возач Упграде матична плоча, Неед Ыоур Опионс.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19. јуни 2009, 07:52
Нови члан групе

Default Возач Упграде матична плоча, Неед Ыоур Опионс.

Бок момачки,

имам мој нови градити рачунар и трчање, само што има неколико проблема.

Ови су из Девице Манагер, ако могу помоћи било би брилијантна. То су оне жуте упитник ин (доле)

• Копроцесор
  • СМ Бус Цонтроллер
  • Видео Цонтроллер (ВГА Цомпатибле)
3 Ти делови се не чини да су возачи, међутим, ја је то користити опцију за тражење доступних возачи га вратио да не може пронаћи било какве.
Диск који сте добили уз матичну плочу нема оних возача налази на диску. Шта још могу учинити како би евентуално пронашли оне возаче који су нестали? (тј копроцесор, СМ бус цонтроллер и видео цонтроллер)
Диск Наме: Уградња диска ЦД КСФКС матичне плоче са интегрисаним ГеФорце серију графика верзију 1.0
Исто тако њихов сите је тешко кретати се наћи оно што би могло бити потребно. Али ЦД такође инсталиран програм зове систем ажурирања, ја кликнуо "Провери сада" је вратио тамо није било који доступни. но данас га је дао мене бета избор.

нФорце дривер версион 15,26, УХКЛ В.15.26 релеасе дате 3/16/2009

Те момачки бити стручњаци Хтјела бих ваше мишљење да ли би требало увести кога у службу бета упдате или ја требало оставити за безбедност моје матичне плоче и сачекати коначна верзија је издата?

Хвала вам за сву помоћ коју могу пружити.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Како могу да знам који ја потреба соунд дривер за ову матичну плочу? каскаде Звук, Спеакерс & МП3 плејери 4 30 мај 2009 07:40
Матична плоча Упграде питање П5200 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 11 7 фебруар 2009 20:59
Надоградња матичне плоче мизсуа ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 14 6 новембар 2008 16:56
Матичне плоче и ЦПУ Упграде мтдрумс ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 13 19. сеп 2007 17:10
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц