менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Мультимедіа & кодеки

Register

Материнська оновити драйвер, Need Your Opions.

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 червня 2009, 07:52
Нові члени групи

Default Материнська оновити драйвер, Need Your Opions.

Привіт хлопці,

У мене є нова збірка комп'ютера і працює, тільки вона має декілька проблем.

Вони з диспетчера пристроїв, якщо б ви могли допомогти йому буде блискучим. Це ті, з жовтим знаком питання дюйма (див. нижче)

• Співпроцесор
  • SM Bus Controller
  • Видеоконтроллер (VGA-придатний)
Ці 3 частин, здається, не мають драйвери, проте, я зробив використовувати Інтернет-сервіс для пошуку доступних драйверів, що вона повернулася, що вона не може знайти будь-який.
Диску, що додається до материнської плати не має тих водіїв, розташований на диску. Що ще я можу зробити, щоб знайти тих водіїв, яких не вистачає? (тобто співпроцесор, SM контролер шини і відео контролера)
Назва диска: інсталяційний диск CD XFX серію материнських плат з інтегрованою графікою GeForce версії 1.0
Крім того, їхній сайт важко переміщатися, щоб знайти те, що може бути необхідно. Але КР також встановлена програма називається системою оновлень, я натиснув "Перевірити зараз", що вона повернулася не було доступно. Але сьогодні він дав мені бета вибору.

NForce версія драйвера 15.26, WHQL V.15.26 дата релізу 3/16/2009

Випущено Ви, хлопці, експерти я хотів би вашу думку, якщо я повинен встановлювати бета-версію оновлення, або я повинен залишити його для безпеки моєї материнської плати і чекати, поки остаточна версія?

Дякуємо вам за допомогу, яку ви можете забезпечити.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Як мені дізнатися, який я звуковий драйвер необхідності ця материнська плата? Kaskade Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 4 30 травня 2009 07:40
Материнська оновленню питання P5200 Процесори, материнські плати RAM & 11 7 лютого 2009 20:59
Материнська оновлення mizsua Процесори, материнські плати RAM & 14 6 листопада 2008 16:56
Материнські плати та модернізації процесора mtdrums Процесори, материнські плати RAM & 13 19 вересня 2007 17:10
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.