Привіт хлопці,
У мене є нова збірка комп'ютера і працює, тільки вона має декілька проблем.
Вони з диспетчера пристроїв, якщо б ви могли допомогти йому буде блискучим. Це ті, з жовтим знаком питання дюйма (див. нижче)
- Співпроцесор
- SM Bus Controller
- Видеоконтроллер (VGA-придатний)
Ці 3 частин, здається, не мають драйвери, проте, я зробив використовувати Інтернет-сервіс для пошуку доступних драйверів, що вона повернулася, що вона не може знайти будь-який.
Диску, що додається до материнської плати не має тих водіїв, розташований на диску. Що ще я можу зробити, щоб знайти тих водіїв, яких не вистачає? (тобто співпроцесор, SM контролер шини і відео контролера)
Назва диска: інсталяційний диск CD XFX серію материнських плат з інтегрованою графікою GeForce версії 1.0
Крім того, їхній сайт важко переміщатися, щоб знайти те, що може бути необхідно. Але КР також встановлена програма називається системою оновлень, я натиснув "Перевірити зараз", що вона повернулася не було доступно. Але сьогодні він дав мені
бета вибору.
NForce версія драйвера 15.26, WHQL V.15.26 дата релізу 3/16/2009
Випущено Ви, хлопці, експерти я хотів би вашу думку, якщо я повинен встановлювати бета-версію оновлення, або я повинен залишити його для безпеки моєї материнської плати і чекати, поки остаточна версія?
Дякуємо вам за допомогу, яку ви можете забезпечити.