![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам проблем с моя дънната soundcard. това е AC97 и има проблеми, да свири на звук на видео файлове. Когато играя MP3s е наред, но когато играят видео звука е развълнуван и много досаден. Това се случва с някои игри. Аз съм текат Windows XP пропорционално с всички актуализации. Аз купих друг звук карта и получавам същия проблем, така че я деинсталирате и се опитах да се определят основните звукови карти. Аз не знам какво да правя и всичко да е актуална, така не виждам защо тя трябва да работи. Аз дори преустроени на Windows Media Player 11. Помощ за някого! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye трябва да надстроите вашата система mabye видео карта, моля пост очила
| |||
| |||
| Аз съм нещо ново за това, но как мога да получа всички очила? Имам p4 1.6ghz, 160gig HD, ATI 9250 256MB, Windows XP Pro, 1gig на овена. Аз не знам какво друго да кажа. |
|
| |||
| |||
| Мисля, че се нуждаете от по-добър процесор или да получите по-добра звукова карта, че doesn't използва процесора на всички |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей FamicomFreak Аз ще се опитам да ви помогна с добро проблеми. Първо трябва ми още малко информация. Дали това е стар проблем, или е само просто да започнете? Били ли сте някога в състояние да играе видео и звук са добри? Сигурен съм, че трябва да е нещо лошо, защото иначе няма причина компютъра ви да не бъде в състояние да играе видеоклипове. В спецификациите не са големи, но са повече от достатъчни.
|
| |||
| |||
| AHHH благодаря за помощта ви, но аз бях в състояние да определят това. Проблемът не са водачи, но кодеци използвани за игра на видеоклипове. О човек това е първият път чух хубав чист звук, докато играят на видео по този компютър. Сега моя компютър завърши най-сетне! |
|
| |||
| |||
| Радвам U неподвижен то |
|
| |||
| |||
| Радвам се, че тя сортирани ![]() Понякога той просто не е очевидно нещата.
__________________ serverguy |