menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

MP3 zvuku v pořádku, ale jiné zvukové pryč špatně!

Reply

Thread Nástroje
Old 18. ledna 2008, 10:26
Nový člen skupiny

Default MP3 zvuku v pořádku, ale jiné zvukové pryč špatně!

Mám problém s mojí desce zvuková. je to AC97 a má problémy s přehráváním zvuku z video souborů. Když jsem hrát MP3 je to v pořádku, ale když jsem hrát video zvuk je trhaný a velmi nepříjemný. To se děje také s některými hrami. Já jsem s operačním systémem Windows XP Pro s aktualizací. Jsem koupil jinou zvukovou kartu a mám stejný problém, tak jsem ji odinstalovat a snažil se opravit hlavní zvukové karty. Nevím, co dělat a vše je až do dnešního dne tak nevidím důvod, proč by nemělo fungovat. Dokonce jsem upgradovat na Windows Media Player 11. Pomozte někdo!
Old 18 leden 2008, 11:28
Banned Skupina

mabye musíte provést upgrade svého systému mabye video karty prosím post specifikace

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Old 18 leden 2008, 12:57
Nový člen skupiny

Jsem jakýmsi novým, ale jak ho dostat všechny parametry? Mám P4 1.6GHz, 160gig HD, ati 9250 256megabajt, Windows XP Pro, 1gig RAM. Nevím, co jiného říct.
Old 18 leden 2008, 13:38
Banned Skupina

Myslím si, že potřebujeme lepší CPU nebo získat lepší zvukovou kartu, která doesnt použití jakékoliv cpu na všech
Old 18 leden 2008, 14:42
Moderátor skupiny

Ahoj FamicomFreak

Budu se snažit a pomůže vám s vaší zvukové problémy.

První Potřebuju trochu více informací.

Je to starý problém, nebo je to jen začít? Už jste někdy byli schopni přehrát videa a mít dobrý zvuk?

Jsem si jist, že tam musí být něco špatně, protože neexistuje žádný důvod, proč se počítač by neměl být schopen přehrávat video. Tato specifikace nejsou velké, ale jsou více než dostatečné.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 24 leden 2008, 13:44
Nový člen skupiny

Ahhh díky za vaši pomoc, ale byl jsem schopen ho vyřešit. Problémem nejsou řidiči, ale používá kodeky pro přehrávání videa. Oh člověka je to poprvé, kdy jsem slyšel pěkný čistý zvuk, zatímco přehrávání videa na tomto počítači. Nyní můj počítač je konečně kompletní!
Old 24 leden 2008, 13:55
Banned Skupina

rád, že u pevných
Old 25 leden 2008, 10:33
Moderátor skupiny

Jsem rád, že jste je řazený

Někdy to prostě není zřejmé věci.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Můj počítač nedetekuje on-palubě zvuková karta - Špatný řidičů? apolutrosi Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 6 30. květen 2009 08:31
Im Fead se s Palubní zvuku. POTřEBA dobrý herní zvuková karta. cheesepuff Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 8 18. května 2009 12:27
Vyprsti Čas Použití Palubní Sound-Jak získat My Surround zvuku do práce? cheesepuff Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 14 9. května 2009 20:59
Sony Brava Tv Zvukové zvyklý Vyjdiž My Surround Sound System andnlou Vypnout Téma diskuze 4 29. března 2009 02:03
Můj zvuk controles nefungují na mé ASUS Laptop někdo vědět, co je špatně? SgtBillcoJD Notebooky, Mobily a PDA 2 22. července 2007 09:52
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.