![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám problém s mojí desce zvuková. je to AC97 a má problémy s přehráváním zvuku z video souborů. Když jsem hrát MP3 je to v pořádku, ale když jsem hrát video zvuk je trhaný a velmi nepříjemný. To se děje také s některými hrami. Já jsem s operačním systémem Windows XP Pro s aktualizací. Jsem koupil jinou zvukovou kartu a mám stejný problém, tak jsem ji odinstalovat a snažil se opravit hlavní zvukové karty. Nevím, co dělat a vše je až do dnešního dne tak nevidím důvod, proč by nemělo fungovat. Dokonce jsem upgradovat na Windows Media Player 11. Pomozte někdo! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye musíte provést upgrade svého systému mabye video karty prosím post specifikace
| |||
| |||
| Jsem jakýmsi novým, ale jak ho dostat všechny parametry? Mám P4 1.6GHz, 160gig HD, ati 9250 256megabajt, Windows XP Pro, 1gig RAM. Nevím, co jiného říct. |
|
| |||
| |||
| Myslím si, že potřebujeme lepší CPU nebo získat lepší zvukovou kartu, která doesnt použití jakékoliv cpu na všech |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj FamicomFreak Budu se snažit a pomůže vám s vaší zvukové problémy. První Potřebuju trochu více informací. Je to starý problém, nebo je to jen začít? Už jste někdy byli schopni přehrát videa a mít dobrý zvuk? Jsem si jist, že tam musí být něco špatně, protože neexistuje žádný důvod, proč se počítač by neměl být schopen přehrávat video. Tato specifikace nejsou velké, ale jsou více než dostatečné.
|
| |||
| |||
| Ahhh díky za vaši pomoc, ale byl jsem schopen ho vyřešit. Problémem nejsou řidiči, ale používá kodeky pro přehrávání videa. Oh člověka je to poprvé, kdy jsem slyšel pěkný čistý zvuk, zatímco přehrávání videa na tomto počítači. Nyní můj počítač je konečně kompletní! |
|
| |||
| |||
| rád, že u pevných |
|
| |||
| |||
| Jsem rád, že jste je řazený ![]() Někdy to prostě není zřejmé věci.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Můj počítač nedetekuje on-palubě zvuková karta - Špatný řidičů? | apolutrosi | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 6 | 30. květen 2009 08:31 |
| Im Fead se s Palubní zvuku. POTřEBA dobrý herní zvuková karta. | cheesepuff | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 8 | 18. května 2009 12:27 |
| Vyprsti Čas Použití Palubní Sound-Jak získat My Surround zvuku do práce? | cheesepuff | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 14 | 9. května 2009 20:59 |
| Sony Brava Tv Zvukové zvyklý Vyjdiž My Surround Sound System | andnlou | Vypnout Téma diskuze | 4 | 29. března 2009 02:03 |
| Můj zvuk controles nefungují na mé ASUS Laptop někdo vědět, co je špatně? | SgtBillcoJD | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 22. července 2007 09:52 |
| Thread Nástroje | |
| |