![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα πρόβλημα με τη μητρική πλακέτα μου κάρτας ήχου. Είναι ένα AC97 έχει προβλήματα και την αναπαραγωγή του ήχου σε αρχεία βίντεο. Όταν αναπαραγωγή MP3 είναι εντάξει, αλλά όταν παίζω ένα video τον ήχο διακοπές και όλα είναι πολύ ενοχλητικά. Το ίδιο συμβαίνει και με ορισμένα παιχνίδια. Είμαι εκτελεί τα Windows XP Pro με όλες τις ενημερώσεις. Έχω αγόρασε μια άλλη κάρτα ήχου και έχω το ίδιο πρόβλημα, ώστε να απεγκαταστήσετε αυτό και προσπάθησε να ορίσει την κύρια κάρτα ήχου. Δεν ξέρω τι να κάνουν τα πάντα και είναι ενημερωμένες γι 'αυτό δεν βλέπω για ποιο λόγο έπρεπε να μην λειτουργούν. Ι ακόμη και να αναβαθμιστεί το Windows Media Player 11. Βοήθεια κάποιος! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye που χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε το σύστημά σας κάρτα βίντεο mabye παρακαλώ μετά specs
| |||
| |||
| Είμαι είδος σε αυτή τη νέα αλλά πώς μπορώ να πάρω όλες τις προδιαγραφές; Έχω ένα P4 1.6GHz, 160gig HD, ATI 9250 256MB, Windows XP Pro, 1gig RAM. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι χρειάζεται μια καλύτερη cpu ή να έχετε μια καλύτερη κάρτα ήχου που χρησιμοποιεί κάθε doesn't cpu σε όλα τα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια FamicomFreak Θα προσπαθήσω να σας βοηθήσει και με το δικό σας ήχο προβλήματα. Πρώτα χρειάζομαι λίγο περισσότερες πληροφορίες. Είναι αυτό ένα παλιό πρόβλημα ή έχει μόλις αρχίσει; Έχετε πάει ποτέ σε θέση να παίξουν τα βίντεο και έχουν καλό ήχο; Είμαι βέβαιος ότι πρέπει να υπάρχει κάτι άλλο λάθος, διότι δεν υπάρχει λόγος για τον οποίο ο υπολογιστής σας δεν θα πρέπει να είναι σε θέση να παίξει βίντεο. Τα specs δεν είναι μεγάλη, αλλά είναι περισσότερο από επαρκής.
|
| |||
| |||
| AHHH ευχαριστώ για τη βοήθειά σας, αλλά είχα την ευκαιρία να το διορθώσω. Το πρόβλημα δεν ήταν οι οδηγοί αλλά και οι codecs που χρησιμοποιούνται για την αναπαραγωγή του βίντεο. Ω άνθρωπο είναι η πρώτη φορά που άκουσα ωραίο καθαρό ήχο ενώ παίζει ένα βίντεο σχετικά με αυτό το PC. Τώρα τον υπολογιστή μου έχει ολοκληρωθεί επιτέλους!! |
|
| |||
| |||
| Χάρηκα και θα καθορίζεται |
|
| |||
| |||
| Χαίρομαι που σας ταξινομημένο ![]() Μερικές φορές απλά δεν είναι τα προφανή πράγματα.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| My PC δεν εντοπίζει τα ενσωματωμένα κάρτα ήχου - Λάθος οδηγών; | apolutrosi | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 6 | 30 Μαΐου 2009 08:31 |
| Im Fead Up με Εποχούμενες ήχου. Έχουν ανάγκη από ένα καλό Gaming κάρτας ήχου. | cheesepuff | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 8 | 18 Μαΐου 2009 12:27 |
| Πρώτη Ώρα Χρησιμοποιώντας Εποχούμενες Ήχος-Πως μπορώ να Surround Sound to Work!; | cheesepuff | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 14 | 9η Μαΐου 2009 20:59 |
| Sony Brava Tv Ήχος Wont Come Out of My Surround Sound System | andnlou | Off Topic Συζήτηση | 4 | 29 Μαρ 2009 02:03 |
| My ήχου ελέγχων δεν είναι εργάσιμη για ASUS Laptop μου γνωρίζει κανείς τι είναι λάθος; | SgtBillcoJD | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 22 Ιουλ 2007 09:52 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |