manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Multimedija i kodeci

Register

MP3 zvuk u redu, ali drugi zvuk otišao krivu!

Reply

Thread Tools
Old 18 sij 2008, 10:26
Novi član grupe

Default MP3 zvuk u redu, ali drugi zvuk otišao krivu!

Imam problem sa mojim matična ploča zvučnu. to je i ima problema AC97 svira zvuk na video datoteke. Kad sam igrati mp3s to je u redu, ali kada sam video reprodukciju zvuka sve je u naletima i vrlo peckav. Isto se događa s određenim igrama. Im 'trčanje Windows XP Pro sa svim ažuriranja. Ja sam kupio još jednu zvučnu karticu i da dobijem isti problem pa sam ga deinstalirati i pokušali utvrditi glavne zvučne kartice. JA dont 'znati što učiniti i kada je sve do danas pa ne vidim zašto on ne bi mogao funkcionirati. Čak sam nadograditi na Windows Media Player 11. Pomoć netko!
Old 18 siječanj 2008, 11:28
Zabranjen Group

mabye morate nadograditi svoj sustav mabye video card ugoditi pošta naočale

My System: #

Procesor (i):
Intel P4
Matične ploče:
ECS 915pla2
RAM memorija:
1GB
Grafička kartica (e):
ATI Radeon x1050
Sound Card:
diamond Xtreme 7,1
Tvrdi disk (i):
160GB
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
bežični
Monitor (e):
109b6 Philips 19 "CRT
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Old 18 siječanj 2008, 12:57
Novi član grupe

Ja sam nova vrsta na ovu, ali kako mogu dobiti sve naočale? Imam P4 1.6ghz, 160gig HD, ATI 9250 256MB, Windows XP Pro, 1gig of RAM. Ne znam što drugo reći.
Old 18 siječanj 2008, 13:38
Zabranjen Group

Mislim da je potrebno bolje CPU ili dobiti bolju zvučnu karticu koja se koristi na svim CPU
Old 18 siječanj 2008, 14:42
Moderator / ica grupe

Hi FamicomFreak

Ja ću pokušati vam pomoći s vašim zvuka probleme.

Prvo mi je potrebno malo više informacija.

Je li to stari problem ili je ona tek počela? Jeste li ikad bili u mogućnosti igrati video i imaju dobar zvuk?

Siguran sam da mora biti nešto drugo krivo, jer nema razloga zašto se vaše računalo ne bi trebalo biti u stanju reproducirati video zapise. Na naočale nisu velike, ali su više nego adekvatno.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 24 siječanj 2008, 13:44
Novi član grupe

AHHH hvala za vaša pomoć ali Sam bio u mogućnosti to škripac Internet. Problem su vozači, ali ne i na codec koristi za reprodukciju videa. Oh čovjek da je to prvi put sam ikada čuo jasan zvuk dok lijepo igranje video na ovom računalu. Zatim moj računalo je završeno na zadnji!
Old 24 siječanj 2008, 13:55
Zabranjen Group

drago mi je to u fiksnom
Old 25 siječanj 2008, 10:33
Moderator / ica grupe

Glad koju redaju se

Ponekad je samo nije očigledan stvari.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Moje računalo ne otkriju na pansion zvučna kartica - Pogrełan drivere? apolutrosi Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 6 30. svibanj 2009 08:31
Im Fead Gore sa Onboard Sound. Trebam Good Gaming Sound Card. cheesepuff Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 8 18. svibnja 2009 12:27
Pesnica Vrijeme Korištenje Onboard Sound-Kako da stavim svoj Surround Zvuk na posao! cheesepuff Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 14 9. svibanj 2009 20:59
Sony Sound Brava Tv navika dolazi iz mojih Surround Sound System andnlou Off Topic Discussion 4 29. ožujak 2009 02:03
Moj controles zvuk ne radi na mom ASUS Laptop bilo tko znati što je pogrešno? SgtBillcoJD Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 2 22. srpnja 2007 09:52
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.