![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam problem sa mojim matična ploča zvučnu. to je i ima problema AC97 svira zvuk na video datoteke. Kad sam igrati mp3s to je u redu, ali kada sam video reprodukciju zvuka sve je u naletima i vrlo peckav. Isto se događa s određenim igrama. Im 'trčanje Windows XP Pro sa svim ažuriranja. Ja sam kupio još jednu zvučnu karticu i da dobijem isti problem pa sam ga deinstalirati i pokušali utvrditi glavne zvučne kartice. JA dont 'znati što učiniti i kada je sve do danas pa ne vidim zašto on ne bi mogao funkcionirati. Čak sam nadograditi na Windows Media Player 11. Pomoć netko! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye morate nadograditi svoj sustav mabye video card ugoditi pošta naočale
| |||
| |||
| Ja sam nova vrsta na ovu, ali kako mogu dobiti sve naočale? Imam P4 1.6ghz, 160gig HD, ATI 9250 256MB, Windows XP Pro, 1gig of RAM. Ne znam što drugo reći. |
|
| |||
| |||
| Mislim da je potrebno bolje CPU ili dobiti bolju zvučnu karticu koja se koristi na svim CPU |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi FamicomFreak Ja ću pokušati vam pomoći s vašim zvuka probleme. Prvo mi je potrebno malo više informacija. Je li to stari problem ili je ona tek počela? Jeste li ikad bili u mogućnosti igrati video i imaju dobar zvuk? Siguran sam da mora biti nešto drugo krivo, jer nema razloga zašto se vaše računalo ne bi trebalo biti u stanju reproducirati video zapise. Na naočale nisu velike, ali su više nego adekvatno.
|
| |||
| |||
| AHHH hvala za vaša pomoć ali Sam bio u mogućnosti to škripac Internet. Problem su vozači, ali ne i na codec koristi za reprodukciju videa. Oh čovjek da je to prvi put sam ikada čuo jasan zvuk dok lijepo igranje video na ovom računalu. Zatim moj računalo je završeno na zadnji! |
|
| |||
| |||
| drago mi je to u fiksnom |
|
| |||
| |||
| Glad koju redaju se ![]() Ponekad je samo nije očigledan stvari.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moje računalo ne otkriju na pansion zvučna kartica - Pogrełan drivere? | apolutrosi | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 6 | 30. svibanj 2009 08:31 |
| Im Fead Gore sa Onboard Sound. Trebam Good Gaming Sound Card. | cheesepuff | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 8 | 18. svibnja 2009 12:27 |
| Pesnica Vrijeme Korištenje Onboard Sound-Kako da stavim svoj Surround Zvuk na posao! | cheesepuff | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 14 | 9. svibanj 2009 20:59 |
| Sony Sound Brava Tv navika dolazi iz mojih Surround Sound System | andnlou | Off Topic Discussion | 4 | 29. ožujak 2009 02:03 |
| Moj controles zvuk ne radi na mom ASUS Laptop bilo tko znati što je pogrešno? | SgtBillcoJD | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 22. srpnja 2007 09:52 |
| Thread Tools | |
| |