kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Multimédia és kodekek

Register

MP3 hang rendben van, de más hangot baj!

Reply

Téma eszközök
Old Január 18 2008, 10:26
Új tag Csoport

Default MP3 hang rendben van, de más hangot baj!

Nekem van egy probléma, én alaplap hangkártya. Ez egy AC97 és problémák játszott a hang a videó fájlokat. Amikor játszani MP3s ez rendben van, de mikor a videó lejátszása a hang mindig bizonytalan, és nagyon bosszantó. Ez arra is vonatkozik, az egyes játékokat. Én Windows XP Pro az összes frissítést. Én vettem egy másik hangkártyát, és én ugyanaz probléma úgyhogy uninstall ez és próbált meg a fő hangkártyára. Nem tudom, mit kell csinálni, és mindent naprakész így nem látom, miért nem működik. Én is frissíthető a Windows Media Player 11. Valaki segítsen!
Old Január 18, 2008, 11:28
Tiltott Group

mabye van szüksége, hogy frissítse a rendszert mabye videokártya kérjük elküldeni specs

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Január 18, 2008, 12:57
Új tag Csoport

Én valami új, de ezt hogyan jutok a szemüveg? Nekem van egy P4 1.6GHz, 160gig HD, ATI 9250 256MB, Windows XP Pro, 1gig RAM. Nem tudom, mi mást mondhatnék.
Old Január 18, 2008, 13:38
Tiltott Group

Azt hiszem, kell egy jobb CPU vagy jobb hangkártyát, hogy a CPU-használat doesnt minden
Old Január 18, 2008, 14:42
Moderátor Csoport

Szia FamicomFreak

Megpróbálom, és segít neked a hang problémákat.

Először is kell egy kicsit több információ.

Ez egy régi probléma, vagy csak most kezdte? Járt már képes videókat lejátszani, és jó hangot?

Biztos vagyok benne, hogy ott kell lennie valami baj, mert nincs ok arra, hogy a számítógép nem tudja lejátszani a videókat. A szemüveg nem nagy, de több mint elegendő.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Január 24, 2008, 13:44
Új tag Csoport

Ó köszönöm a segítséget, de tudtam megjavítani. A probléma nem a vezetők, de a kodekeket használnak lejátszani a videókat. Ó ember, ez az első alkalom, valaha hallottam már szép tiszta hangzást, míg a videó lejátszás e számítógépen. Most a PC befejeződött végre!
Old Január 24, 2008, 13:55
Tiltott Group

glad u fix it
Old Január 25, 2008, 10:33
Moderátor Csoport

Örülök, hogy rendezve

Néha nem csak a nyilvánvaló dolgokat.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Saját számítógép nem észleli a fedélzeti hangkártya - Rossz vezetők? apolutrosi Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 6 30. május 2009 08:31
Im Fead fel Onboard Sound. SZÜKSÉGESSÉGE egy jó játék hangkártya. cheesepuff Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 8 18. május 2009 12:27
Ökle Time használata Onboard Sound-How Do I Get My Surround Sound Work!? cheesepuff Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 14 9. május 2009 20:59
Sony Sound Brava Tv szokás Come Out of My Surround Sound System andnlou Off Topic Discussion 4 29. március 2009 02:03
Saját hang controles nem működnek az én ASUS Laptop bárki tudja, mi a baj? SgtBillcoJD Laptopok, PDA-k & Mobiles 2 22. július 2007 09:52
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.