![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van egy probléma, én alaplap hangkártya. Ez egy AC97 és problémák játszott a hang a videó fájlokat. Amikor játszani MP3s ez rendben van, de mikor a videó lejátszása a hang mindig bizonytalan, és nagyon bosszantó. Ez arra is vonatkozik, az egyes játékokat. Én Windows XP Pro az összes frissítést. Én vettem egy másik hangkártyát, és én ugyanaz probléma úgyhogy uninstall ez és próbált meg a fő hangkártyára. Nem tudom, mit kell csinálni, és mindent naprakész így nem látom, miért nem működik. Én is frissíthető a Windows Media Player 11. Valaki segítsen! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye van szüksége, hogy frissítse a rendszert mabye videokártya kérjük elküldeni specs
| |||
| |||
| Én valami új, de ezt hogyan jutok a szemüveg? Nekem van egy P4 1.6GHz, 160gig HD, ATI 9250 256MB, Windows XP Pro, 1gig RAM. Nem tudom, mi mást mondhatnék. |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, kell egy jobb CPU vagy jobb hangkártyát, hogy a CPU-használat doesnt minden |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia FamicomFreak Megpróbálom, és segít neked a hang problémákat. Először is kell egy kicsit több információ. Ez egy régi probléma, vagy csak most kezdte? Járt már képes videókat lejátszani, és jó hangot? Biztos vagyok benne, hogy ott kell lennie valami baj, mert nincs ok arra, hogy a számítógép nem tudja lejátszani a videókat. A szemüveg nem nagy, de több mint elegendő.
|
| |||
| |||
| Ó köszönöm a segítséget, de tudtam megjavítani. A probléma nem a vezetők, de a kodekeket használnak lejátszani a videókat. Ó ember, ez az első alkalom, valaha hallottam már szép tiszta hangzást, míg a videó lejátszás e számítógépen. Most a PC befejeződött végre! |
|
| |||
| |||
| glad u fix it |
|
| |||
| |||
| Örülök, hogy rendezve ![]() Néha nem csak a nyilvánvaló dolgokat.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Saját számítógép nem észleli a fedélzeti hangkártya - Rossz vezetők? | apolutrosi | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 6 | 30. május 2009 08:31 |
| Im Fead fel Onboard Sound. SZÜKSÉGESSÉGE egy jó játék hangkártya. | cheesepuff | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 8 | 18. május 2009 12:27 |
| Ökle Time használata Onboard Sound-How Do I Get My Surround Sound Work!? | cheesepuff | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 14 | 9. május 2009 20:59 |
| Sony Sound Brava Tv szokás Come Out of My Surround Sound System | andnlou | Off Topic Discussion | 4 | 29. március 2009 02:03 |
| Saját hang controles nem működnek az én ASUS Laptop bárki tudja, mi a baj? | SgtBillcoJD | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 22. július 2007 09:52 |
| Téma eszközök | |
| |