פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מולטימדיה רכיבי Codec

Register

MP3 נשמע בסדר, אבל קול אחר הלך לא בסדר!

Reply

שרשרת כלים
Old 18 ינואר 2008, 10:26
קבוצת חברות חדשות

Default MP3 נשמע בסדר, אבל קול אחר הלך לא בסדר!

יש לי בעיה עם לוח האם שלי soundcard. זוהי AC97 ויש לו בעיות השמעת קולות על קבצי וידאו. כאשר אני משחק MP3s זה בסדר אבל כאשר אני משחק וידיאו קולות כל קטוע מאוד מעצבן. זה קורה גם עם משחקים מסוימים. אני מפעיל את Windows XP Pro עם כל העדכונים. אני קניתי כרטיס קול אחר ואני מקבל את אותה בעיה אז להסיר אותה וניסה לתקן את כרטיס הקול הראשי. אני לא יודע מה לעשות והכל מעודכן אז אני לא רואה למה זה לא אמור לעבוד. אני גם כדי לשדרג את Windows Media Player 11. עזרה מישהו!
Old 18 ינואר 2008, 11:28
קבוצת מגורש

mabye עליך לשדרג את המערכת mabye כרטיס הווידאו בבקשה לפרסם מפרט

המערכת שלי: #

מעבד (ים):
אינטל P4
לוח האם:
ecs 915pla2
זיכרון RAM:
1GB
כרטיס מסך (S):
ATI RADEON x1050
כרטיס קול:
Diamond xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160GB
כונן אופטי (S):
DVD-ROM Combo כונן DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Cooling:
האוויר
רשת / אינטרנט:
אלחוטי
צג (S):
Philips 109b6 19 "crt
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Old 18 ינואר 2008, 12:57
קבוצת חברות חדשות

אני סוג של חדש זה, אבל איך אני מקבל את כל מפרט? יש לי P4 1.6ghz, 160gig HD, ATI 9250 256MB, Windows XP Pro, 1gig של רם. אני לא יודע מה עוד להגיד.
Old 18 ינואר 2008, 13:38
קבוצת מגורש

אני חושב שאתה צריך מעבד טוב יותר או לקבל מושג טוב יותר כרטיס קול כי doesn't להשתמש בכל CPU בכלל
Old 18 ינואר 2008, 14:42
מנהל קבוצת

היי FamicomFreak

אני מוכן לנסות ולעזור לך בעיות עם הקול שלך.

ראשית, אני צריך קצת יותר מידע.

האם זה ישנה בעיה או שזה רק התחיל? האם אי פעם היה מסוגל לנגן קטעי וידאו וכן יש צליל טוב?

אני בטוח שיש חייב להיות משהו אחר לא נכון, כי אין שום סיבה למה המחשב שלך לא אמור להיות מסוגל לנגן סרטי וידאו. את מפרט נהדר, אבל הם לא יותר מאשר הולם.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 24 ינואר 2008, 13:44
קבוצת חברות חדשות

AHHH תודה על העזרה, אבל אני יכול לתקן את זה. הבעיה של מנהלי התקנים לא היו אלא בשימוש רכיבי codec לנגן קטעי וידאו. אוי בנאדם זה לראשונה אי פעם שמעתי קול נחמד ברור בעת ששיחק וידאו על המחשב. עכשיו המחשב שלי הוא להשלים סוף סוף!
Old 24 ינואר 2008, 13:55
קבוצת מגורש

שמחה U זה קבוע
Old 25 ינואר 2008, 10:33
מנהל קבוצת

שמח שזה מיון

לפעמים זה פשוט לא ברור את הדברים.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
המחשב שלי אינו מזהה ב-Board כרטיס קול - נהגים טעות? apolutrosi סאונד, רמקולים נגני MP3 & 6 ה -30 במאי 2009 08:31
Im Fead עם הקול המשולב ללא פעיל. משחקי מזל טוב צריך כרטיס קול. cheesepuff סאונד, רמקולים נגני MP3 & 8 18 מאי 2009 12:27
אגרוף זמן השימוש ב-הקול המשולב ללא פעיל איך אני מקבל את הקול שלי להקיף עבודה!? cheesepuff סאונד, רמקולים נגני MP3 & 14 9th מאי 2009 20:59
Sony Brava טלוויזיה wont סאונד יוצא אזור להקיף מערכת סאונד andnlou דיון Off topic 4 29 מרץ 2009 02:03
קול controles שלי הם לא עובדים על אזור ASUS Laptop מישהו יודע מה לא בסדר? SgtBillcoJD מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 2 22 יולי 2007 09:52
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.