mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Multimedia & Codecs

Register

MP3 garso Alright, bet kiti garso Gone Wrong!

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 18, 2008, 10:26
Naujas Narys

Default MP3 garso Alright, bet kiti garso Gone Wrong!

Turiu problema su mano plokštėje soundcard. tai AC97 ir turi problemų groti garso video failus. Kai groju mp3 it's alright, bet kai aš groju vaizdo garso visą nerami ir labai erzina. Tai taip pat įvyko tam tikrų žaidimų. Aš su Windows XP Pro su visais atnaujinimus. Aš nusipirkau kitą garso plokštę ir man ta pati problema, kad aš jį pašalinti ir bandė nustatyti pagrindinius garso korta. Aš nežinau, ką daryti, ir viskas iki datos, nematau kodėl turėtų neveikti. Aš net modernizuotos, kad Windows Media Player 11. Help kas nors!
Old Sausis 18, 2008, 11:28
Banned Group

mabye jums reikia atnaujinti savo sistemą mabye vaizdo plokštė Prašome rašyti Specifikacijos

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Sausis 18, 2008, 12:57
Naujas Narys

Aš tarsi naujas, bet kaip man visus specs? Turiu P4 1.6GHz, 160gig HD, ATI 9.250 256MB, Windows XP Pro, 1gig RAM. I don't know what else to say.
Old Sausis 18, 2008, 13:38
Banned Group

Manau, kad jums reikia geresnio cpu ar geriau garso korta, kad doesnt naudoti bet CPU visais
Old Sausis 18, 2008, 14:42
Moderatorius Grupė

Hi FamicomFreak

Pasistengsiu ir jums padėti jūsų garso problemų.

Pirmiausia man reikia šiek tiek daugiau informacijos.

Ar tai sena problema, ar ji tik prasidėjo? Ar kada nors pavyko atkurti vaizdo įrašus ir turėti gerą garsą?

Esu tikras, kad turi būti kažkas neteisingas, nes nėra jokios priežasties, kodėl kompiuteris turėtų būti suteikta galimybė atlikti vaizdo. Specifikacijos nėra didelis, tačiau daugiau nei pakankamas.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Sausis 24, 2008, 13:44
Naujas Narys

AHHH Thanks for your help, bet man pavyko ištaisyti. Problema buvo ne vairuotojų, bet ir kodekai naudojami atkurti vaizdo įrašus. O man tai pirmą kartą aš girdėjau gražus švarus garsas, o žaidimo vaizdo šio kompiuterio. Dabar mano kompiuteryje yra pilnas pagaliau!!
Old Sausis 24, 2008, 13:55
Banned Group

malonu U fixed it
Old Sausis 25, 2008, 10:33
Moderatorius Grupė

Džiaugiamės, kad jūs ją surūšiuoti

Kartais tiesiog nėra akivaizdžių dalykų.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Mano kompiuteris negali aptikti laive garso plokštės - neteisingas vairuotojams? apolutrosi Sound, Speakers & MP3 Players 6 Gegužė 30, 2009 08:31
Im Fead Up su Onboard Sound. Reikia geros Gaming Sound Card. cheesepuff Sound, Speakers & MP3 Players 8 Gegužė 18, 2009 12:27
Nematau Laikas Naudojant borto Garso How Do I Get My Surround Sound dirbti!? cheesepuff Sound, Speakers & MP3 Players 14 9 gegužė 2009 20:59
Sony "Bravo TV Garso Wont Come Out of My Surround Sound System andnlou Off Topic Discussion 4 Kovas 29, 2009 02:03
Mano garso controles neveikia ant mano ASUS Laptop kas nors žino, kas yra negerai? SgtBillcoJD Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 22 liepa 2007 09:52
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.