![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu problema su mano plokštėje soundcard. tai AC97 ir turi problemų groti garso video failus. Kai groju mp3 it's alright, bet kai aš groju vaizdo garso visą nerami ir labai erzina. Tai taip pat įvyko tam tikrų žaidimų. Aš su Windows XP Pro su visais atnaujinimus. Aš nusipirkau kitą garso plokštę ir man ta pati problema, kad aš jį pašalinti ir bandė nustatyti pagrindinius garso korta. Aš nežinau, ką daryti, ir viskas iki datos, nematau kodėl turėtų neveikti. Aš net modernizuotos, kad Windows Media Player 11. Help kas nors! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye jums reikia atnaujinti savo sistemą mabye vaizdo plokštė Prašome rašyti Specifikacijos
| |||
| |||
| Aš tarsi naujas, bet kaip man visus specs? Turiu P4 1.6GHz, 160gig HD, ATI 9.250 256MB, Windows XP Pro, 1gig RAM. I don't know what else to say. |
|
| |||
| |||
| Manau, kad jums reikia geresnio cpu ar geriau garso korta, kad doesnt naudoti bet CPU visais |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi FamicomFreak Pasistengsiu ir jums padėti jūsų garso problemų. Pirmiausia man reikia šiek tiek daugiau informacijos. Ar tai sena problema, ar ji tik prasidėjo? Ar kada nors pavyko atkurti vaizdo įrašus ir turėti gerą garsą? Esu tikras, kad turi būti kažkas neteisingas, nes nėra jokios priežasties, kodėl kompiuteris turėtų būti suteikta galimybė atlikti vaizdo. Specifikacijos nėra didelis, tačiau daugiau nei pakankamas.
|
| |||
| |||
| AHHH Thanks for your help, bet man pavyko ištaisyti. Problema buvo ne vairuotojų, bet ir kodekai naudojami atkurti vaizdo įrašus. O man tai pirmą kartą aš girdėjau gražus švarus garsas, o žaidimo vaizdo šio kompiuterio. Dabar mano kompiuteryje yra pilnas pagaliau!! |
|
| |||
| |||
| malonu U fixed it |
|
| |||
| |||
| Džiaugiamės, kad jūs ją surūšiuoti ![]() Kartais tiesiog nėra akivaizdžių dalykų.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano kompiuteris negali aptikti laive garso plokštės - neteisingas vairuotojams? | apolutrosi | Sound, Speakers & MP3 Players | 6 | Gegužė 30, 2009 08:31 |
| Im Fead Up su Onboard Sound. Reikia geros Gaming Sound Card. | cheesepuff | Sound, Speakers & MP3 Players | 8 | Gegužė 18, 2009 12:27 |
| Nematau Laikas Naudojant borto Garso How Do I Get My Surround Sound dirbti!? | cheesepuff | Sound, Speakers & MP3 Players | 14 | 9 gegužė 2009 20:59 |
| Sony "Bravo TV Garso Wont Come Out of My Surround Sound System | andnlou | Off Topic Discussion | 4 | Kovas 29, 2009 02:03 |
| Mano garso controles neveikia ant mano ASUS Laptop kas nors žino, kas yra negerai? | SgtBillcoJD | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 22 liepa 2007 09:52 |
| Temos įrankiai | |
| |