![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Man ir problēma ar manu mātesplati skaņas karte. tas AC97 un ir problēmas spēlē skaņu video failiem. Kad es atskaņot MP3 tas alright bet kad es atskaņot video skaņa ir visu nemierīgs un ļoti kaitinošas. Tas notiek ar dažām spēlēm. Es skrienu Windows XP Pro ar visiem atjauninājumiem. Es esmu nopircis citu skaņas karti, un man tāda pati problēma, tāpēc es atinstalēt un centās noteikt galvenos skaņas karte. Es nezinu, ko darīt, un viss ir aktuāla, tāpēc es nesaprotu, kāpēc tas nav darbs. Es pat uzlaboti, lai Windows media player 11. Palīdzētu kādam! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye Jums nepieciešams atjaunināt jūsu sistēmas mabye video karti, lūdzu post specs
| |||
| |||
| Es esmu veida jauni, bet kā es varu iegūt visu specs? Man ir P4 1.6GHz, 160gig HD, ATI 9.250 256MB, Windows XP Pro, 1gig RAM. Es nezinu, ko citu teikt. |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka jums labāk CPU vai iegūt labāku skaņu karte, kas doesn't izmantot jebkādas cpu visos |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi FamicomFreak Es mēģinātu jums palīdzēt ar savu skaņu problēmas. Vispirms man ir nepieciešams nedaudz vairāk informācijas. Vai šī vecā problēma vai ir tikai tikko sākās? Vai jūs kādreiz esat bijis iespējams atskaņot videoklipus un ir labas skaņas? Es esmu pārliecināts, ka nedrīkst būt kaut kas cits nepareizi, jo nav nekāda iemesla, kāpēc jūsu dators nebūtu iespējams atskaņot video. Specs nav liels, bet ir vairāk nekā pietiekoša.
|
| |||
| |||
| AHHH thanks for your help, bet man izdevās salabot. Problēma netika autovadītājiem, bet arī kodeki izmantoti, lai atskaņotu video. Ak man tas ir pirmo reizi esmu dzirdējis jauka skaidru skaņu, spēlējot video par šo datoru. Tagad mans PC ir pilnīgs beidzot!! |
|
| |||
| |||
| priecīgs u noteikts tā |
|
| |||
| |||
| Priecīgs jums sorted to ![]() Reizēm tas vienkārši nav acīmredzamas lietas.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |