![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam problem z moją płytą główną karty dźwiękowej. It's an AC97 i ma problemy z odtwarzaniem dźwięku w plikach wideo. Kiedy mogę odtwarzać MP3 jest w porządku ale kiedy odgrywać video dźwięk jest zmienny i bardzo denerwujące. Dzieje się to również z niektórymi grami. Jestem z systemem Windows XP Pro ze wszystkimi aktualizacjami. Mam kupił kolejne karty dźwiękowej i uzyskać ten sam problem, więc go odinstalować i próbował naprawić główne karty dźwiękowej. Nie wiem co robić i wszystko jest aktualne, więc nie widzę dlaczego nie powinien on pracować. I jeszcze uaktualnione do systemu Windows Media Player 11. Pomoc ktoś! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye należy uaktualnić system mabye karty graficznej please post specyfikacją
| |||
| |||
| I'm sortowania nowych do tego, ale jak mogę wszystkie specyfikacje? Mam P4 1.6GHz, 160gig HD, ATI 9250 256MB, Windows XP Pro, 1gig RAM. Nie wiem co jeszcze powiedzieć. |
|
| |||
| |||
| Myślę, że potrzeba lepszego procesora lub lepiej, że karta dźwiękowa doesnt użyć dowolnego procesora na wszystkich |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi FamicomFreak Będę starać się pomóc dźwięku problemów. Najpierw muszę trochę więcej informacji. Czy jest to stary problem lub go dopiero zaczęła? Czy kiedykolwiek były w stanie odtwarzać pliki wideo i mieć dobry dźwięk? Jestem pewien, że musi istnieć coś innego złe, ponieważ nie ma żadnego powodu, dlaczego komputer nie powinien być w stanie odtwarzać pliki wideo. W specyfikacji nie są duże, ale jest więcej niż wystarczająca.
|
| |||
| |||
| AHHH dzięki za pomoc, ale byłem w stanie go naprawić. Problemem nie są sterowniki, ale kodeki używany do odtwarzania filmów. Oh man to po raz pierwszy w historii Słyszałem ładne czyste brzmienie podczas odtwarzania wideo na tym komputerze. Teraz moim komputerze jest kompletna w końcu! |
|
| |||
| |||
| glad u stałe to |
|
| |||
| |||
| Cieszę się, że to posortowane ![]() Czasami po prostu nie jest oczywiste rzeczy.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Zakładki |