![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am o problemă cu meu de placa de bază de Sunet. Este o AC97 si are probleme de redare a sunetului pe fişiere video. Când m-am reda MP3-uri este în regulă, dar când am juca un video de sunet este agitat si foarte enervant. Aceasta, de asemenea, se întâmplă cu anumite jocuri. Sunt rulează Windows XP Pro cu toate actualizările. Am cumparat-o altă placă de sunet şi am aceeaşi problemă, aşa că am dezinstalaţi şi a încercat să se stabilească principalele placă de sunet. Nu ştiu ce să fac şi tot ce este de până la data de aşa că nu văd de ce ar trebui să nu funcţioneze. I chiar upgraded la Windows Media Player 11. Ajuta pe cineva! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye care aveţi nevoie pentru a vă actualiza sistemul mabye video card, vă rugăm să posta specs
| |||
| |||
| Sunt un fel de nou, dar la acest Cum pot obţine toate specificatiile? Am un P4 1.6ghz, 160gig HD, ATI 9250 256MB, Windows XP Pro, 1gig de RAM. Nu ştiu ce altceva să spun. |
|
| |||
| |||
| Cred că ai nevoie de un procesor mai bun sau mai bine iau o placă de sunet pe care doesnt utiliza orice procesor de la toate |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max FamicomFreak Eu voi încerca să vă ajute să vă cu probleme de sunet. Mai întâi am nevoie de un pic mai multe informaţii. Este aceasta o veche problemă sau este doar a inceput? Aţi fost vreodată în stare să joace şi videoclipuri au bun sunet? Sunt sigur că acolo trebuie să fie ceva greşit pentru că nu există nici un motiv pentru computerul dvs. nu ar trebui să poată reda video. Specificaţiile nu sunt mari, dar sunt mai mult decat adecvate.
|
| |||
| |||
| Ahhh multumesc pentru ajutor, dar am fost capabil să repare problema. Problema nu au fost, dar driver-ele de codec folosit pentru a reda video. Oh om este prima dată am auzit un sunet clar frumos în timp ce joacă un video de pe acest calculator. Acum PC-ul meu este completă la ultima! |
|
| |||
| |||
| bucur u fix este |
|
| |||
| |||
| Mă bucur că-ţi-l sortate ![]() Uneori chiar nu este evident de lucruri.
__________________ serverguy |