мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Мултимедија и кодеци

Register

МП3 звук у реду, али други звук отишао криву!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18 јан 2008, 10:26
Нови члан групе

Default МП3 звук у реду, али други звук отишао криву!

Имам проблем са мојим матична плоча звучну. то је и има проблема АЦ97 свира звук на видео фајлове. Кад сам играти МП3с то је у реду, али када сам видео репродукцију звука све је у налетима и врло узнемирујући. Исто се дешава са одређеним играма. Им 'трчање Уиндоуси КСП Про са свим исправке. Ја сам купио још једну звучну картицу и да добијем исти проблем па сам га деинсталирам и покушали утврдити главне звучне картице. ЈА донт 'кноткле шта учинити и када је све до данас па не видим зашто он не би могао да функционише. Чак сам надоградити на Уиндоус Медиа Плаыер 11. Помоћ неко!
Old 18. Мар 2008, 11:28
Аустин Гроуп

мабые морате да надоградите свој систем мабые видео цард угодити фаст наочаре

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 18. Мар 2008, 12:57
Нови члан групе

Ја сам нова врста на ову, али како могу добити све наочаре? Имам П4 1.6гхз, 160гиг ХД, АТИ 9250 256МБ, Уиндоус КСП Про, 1гиг оф РАМ. Не знам шта друго рећи.
Old 18. Мар 2008, 13:38
Аустин Гроуп

Мислим да је потребно боље ЦПУ или добити бољу звучну картицу која се користи на свим ЦПУ
Old 18. Мар 2008, 14:42
Модератор / ица групе

Бок ФамицомФреак

Ја ћу покушати да вам помогне са вашим звука проблеме.

Прво ми је потребно мало више информација.

Да ли је то стари проблем или је она тек почела? Јесте ли икад били у могућности да играте видео и имају добар звук?

Сигуран сам да мора бити нешто друго криво, јер нема разлога зашто се ваш рачунар не би требало бити у стању репродуковати видео записе. На наочаре нису велике, али су више него адекватно.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 24. Мар 2008, 13:44
Нови члан групе

АХХХ захвалност за ваша помоћ али ЈА је у могућности за шкрипац то. Проблем су возачи, али не и на Цодец користи за репродукцију видеа. Ох човек да је то први пут сам икада чуо јасан звук док лепо играње видео на овом рачунару. Затим мој рачунар је завршено на последњи!
Old 24. Мар 2008, 13:55
Аустин Гроуп

драго ми је то у фиксном
Old 25. Мар 2008, 10:33
Модератор / ица групе

Глад коју редају се

Понекад је само није очигледан ствари.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Моје рачунар не открију на пансион звучна картица - Погреłан дривер? аполутроси Звук, Спеакерс & МП3 плејери 6 30 мај 2009 08:31
Им Феад Горе са Онбоард Соунд. Требам Гоод Гаминг Соунд Цард. цхеесепуфф Звук, Спеакерс & МП3 плејери 8 18. маја 2009 12:27
Песнице Време Коришћење Онбоард Соунд-Како мој Сурроунд Звук на посао! цхеесепуфф Звук, Спеакерс & МП3 плејери 14 9 мај 2009 20:59
Соны Соунд Брава Тв навика долази из мојих Сурроунд Соунд Сыстем анднлоу Офф Топиц Дисцуссион 4 29 март 2009 02:03
Мој цонтролес звук не ради на мом Асус Лаптоп било ко да зна шта је погрешно? СгтБиллцоЈД Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 2 22. јула 2007 09:52
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц