![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам проблем са мојим матична плоча звучну. то је и има проблема АЦ97 свира звук на видео фајлове. Кад сам играти МП3с то је у реду, али када сам видео репродукцију звука све је у налетима и врло узнемирујући. Исто се дешава са одређеним играма. Им 'трчање Уиндоуси КСП Про са свим исправке. Ја сам купио још једну звучну картицу и да добијем исти проблем па сам га деинсталирам и покушали утврдити главне звучне картице. ЈА донт 'кноткле шта учинити и када је све до данас па не видим зашто он не би могао да функционише. Чак сам надоградити на Уиндоус Медиа Плаыер 11. Помоћ неко! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| мабые морате да надоградите свој систем мабые видео цард угодити фаст наочаре
| |||
| |||
| Ја сам нова врста на ову, али како могу добити све наочаре? Имам П4 1.6гхз, 160гиг ХД, АТИ 9250 256МБ, Уиндоус КСП Про, 1гиг оф РАМ. Не знам шта друго рећи. |
|
| |||
| |||
| Мислим да је потребно боље ЦПУ или добити бољу звучну картицу која се користи на свим ЦПУ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок ФамицомФреак Ја ћу покушати да вам помогне са вашим звука проблеме. Прво ми је потребно мало више информација. Да ли је то стари проблем или је она тек почела? Јесте ли икад били у могућности да играте видео и имају добар звук? Сигуран сам да мора бити нешто друго криво, јер нема разлога зашто се ваш рачунар не би требало бити у стању репродуковати видео записе. На наочаре нису велике, али су више него адекватно.
|
| |||
| |||
| АХХХ захвалност за ваша помоћ али ЈА је у могућности за шкрипац то. Проблем су возачи, али не и на Цодец користи за репродукцију видеа. Ох човек да је то први пут сам икада чуо јасан звук док лепо играње видео на овом рачунару. Затим мој рачунар је завршено на последњи! |
|
| |||
| |||
| драго ми је то у фиксном |
|
| |||
| |||
| Глад коју редају се ![]() Понекад је само није очигледан ствари.
__________________ сервергуы |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Моје рачунар не открију на пансион звучна картица - Погреłан дривер? | аполутроси | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 6 | 30 мај 2009 08:31 |
| Им Феад Горе са Онбоард Соунд. Требам Гоод Гаминг Соунд Цард. | цхеесепуфф | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 8 | 18. маја 2009 12:27 |
| Песнице Време Коришћење Онбоард Соунд-Како мој Сурроунд Звук на посао! | цхеесепуфф | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 14 | 9 мај 2009 20:59 |
| Соны Соунд Брава Тв навика долази из мојих Сурроунд Соунд Сыстем | анднлоу | Офф Топиц Дисцуссион | 4 | 29 март 2009 02:03 |
| Мој цонтролес звук не ради на мом Асус Лаптоп било ко да зна шта је погрешно? | СгтБиллцоЈД | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 22. јула 2007 09:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |