менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Мультимедіа & кодеки

Register

MP3 звук Alright, але й інші звукові пішло не так!

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 січня 2008, 10:26
Нові члени групи

Default MP3 звук Alright, але й інші звукові пішло не так!

У мене проблема з моєї материнської плати звукової карти. це AC97 і має проблеми з програванням звуку на відео файли. Коли я граю MP3s It's Alright, але при відтворенні відео звук все ривками і дуже дратує. Те ж саме відбувається з деякими іграми. Я під управлінням Windows XP Pro з усіма оновленнями. Я купив іншу звукову карту і отримати таку саму проблему я видалити його і спробував виправити основний звукової карти. Я не знаю, що робити, і всі в курсі, тому я не розумію, чому він не повинен працювати. Я навіть підвищено до рівня Windows Media Player 11. Допомогти кому-то!
Old 18 січня 2008, 11:28
Забороненої угруповання

mabye Вам необхідно оновити систему mabye відеокарти будь ласка пост специфікації

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Old 18 січня 2008, 12:57
Нові члени групи

Я щось нове в цьому, але як я можу отримати всі специфікації? У мене P4 1.6GHz, 160gig HD, ATI 9250 256MB, Windows XP Pro, 1gig ОЗУ. Я не знаю, що сказати.
Old 18 січня 2008, 13:38
Забороненої угруповання

Я думаю, що вам краще процесор або отримати кращу звукову карту, яка doesn't використовувати будь-який процесор на всіх
Old 18 січня 2008, 14:42
Модератор групи

Привіт FamicomFreak

Я спробую допомогти вам з вашої проблеми зі звуком.

Перший мені потрібно трохи більше інформації.

Це стара проблема, чи це лише початок? Ви ніколи не може програвати відео і звук гарний?

Я впевнений, що там має бути щось інше неправильно, тому що немає ніякої причини, чому ваш комп'ютер не повинен мати можливості для відтворення відео. Специфікації не великий, але більш ніж достатньо.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 24 січня 2008, 13:44
Нові члени групи

AHHH спасибі за вашу допомогу, але мені вдалося це виправити. Проблема була не в драйвери, але використовувати кодеки для відтворення відео. О, людина він вперше я почув приємний чистий звук при відтворенні відео на даному ПК. Тепер мій комп'ютер повним нарешті!!
Old 24 січня 2008, 13:55
Забороненої угруповання

рада U фіксованого ІТ
Old 25 січня 2008, 10:33
Модератор групи

Радий, що ви це впорядковані

Іноді це просто не очевидні речі.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Мій комп'ютер не може знайти на борту звукова карта - Wrong драйверів? apolutrosi Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 6 30 травня 2009 08:31
Im ФЕАД з вбудованої звукової. Потрібен хороший Gaming звукової карти. cheesepuff Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 8 18 травня 2009 12:27
Fist часу з використанням вбудованої звукової-How Do I Get My Surround Sound на роботу!? cheesepuff Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 14 9 травня 2009 20:59
Sony Брава звук телевізора Wont вийти з Мій Surround Sound System andnlou Off Topic Discussion 4 29 березня 2009 02:03
Мій звук Controles не працює на моєму ноутбуці ASUS будь-який знає, що сталося? SgtBillcoJD Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 22 липня 2007 09:52
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.