![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене проблема з моєї материнської плати звукової карти. це AC97 і має проблеми з програванням звуку на відео файли. Коли я граю MP3s It's Alright, але при відтворенні відео звук все ривками і дуже дратує. Те ж саме відбувається з деякими іграми. Я під управлінням Windows XP Pro з усіма оновленнями. Я купив іншу звукову карту і отримати таку саму проблему я видалити його і спробував виправити основний звукової карти. Я не знаю, що робити, і всі в курсі, тому я не розумію, чому він не повинен працювати. Я навіть підвищено до рівня Windows Media Player 11. Допомогти кому-то! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye Вам необхідно оновити систему mabye відеокарти будь ласка пост специфікації
| |||
| |||
| Я щось нове в цьому, але як я можу отримати всі специфікації? У мене P4 1.6GHz, 160gig HD, ATI 9250 256MB, Windows XP Pro, 1gig ОЗУ. Я не знаю, що сказати. |
|
| |||
| |||
| Я думаю, що вам краще процесор або отримати кращу звукову карту, яка doesn't використовувати будь-який процесор на всіх |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт FamicomFreak Я спробую допомогти вам з вашої проблеми зі звуком. Перший мені потрібно трохи більше інформації. Це стара проблема, чи це лише початок? Ви ніколи не може програвати відео і звук гарний? Я впевнений, що там має бути щось інше неправильно, тому що немає ніякої причини, чому ваш комп'ютер не повинен мати можливості для відтворення відео. Специфікації не великий, але більш ніж достатньо.
|
| |||
| |||
| AHHH спасибі за вашу допомогу, але мені вдалося це виправити. Проблема була не в драйвери, але використовувати кодеки для відтворення відео. О, людина він вперше я почув приємний чистий звук при відтворенні відео на даному ПК. Тепер мій комп'ютер повним нарешті!! |
|
| |||
| |||
| рада U фіксованого ІТ |
|
| |||
| |||
| Радий, що ви це впорядковані ![]() Іноді це просто не очевидні речі.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мій комп'ютер не може знайти на борту звукова карта - Wrong драйверів? | apolutrosi | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 6 | 30 травня 2009 08:31 |
| Im ФЕАД з вбудованої звукової. Потрібен хороший Gaming звукової карти. | cheesepuff | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 8 | 18 травня 2009 12:27 |
| Fist часу з використанням вбудованої звукової-How Do I Get My Surround Sound на роботу!? | cheesepuff | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 14 | 9 травня 2009 20:59 |
| Sony Брава звук телевізора Wont вийти з Мій Surround Sound System | andnlou | Off Topic Discussion | 4 | 29 березня 2009 02:03 |
| Мій звук Controles не працює на моєму ноутбуці ASUS будь-який знає, що сталося? | SgtBillcoJD | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 22 липня 2007 09:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |