![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей аз съм все още доста начинаещ, но аз съм горд, а колко добре s200 излезе
Кажете ми какво мислите Това е прост 5 minuit един часа ![]() Добавих дъжд на настоящия но много анимирани и аз го снощи, но аз го заличава ![]() ![]() LOL това просто е откраднал и си сложа името на края ![]() стори това от нулата използвайки филтри Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Много фънки. Когато аз добивам Photoshop CS3 и да започнете отново. Мил. |
|
| |||
| |||
| Im гордея с това LOL тя се превърна в добре |
|
| |||
| |||
| Какво си направил на него? Дан |
|
| |||
| |||
| за Photoshop cs2 |
|
| |||
| |||
| Мил. Моето любимо нещо беше "правят" LOL. |
|
| |||
| |||
| Това е един от моите приятели Tigra Аз взех дор дръжки на разстояние от и на капачката на горивния резервоар и после добавя към много CF LOL можете да кажете на своя photoshopped, но мисля, че добрата си за новак като мен |
|
| |||
| |||
| Харесва ми как се продължи с размисъл. Изглежда добре |
|
| |||
| |||
| Може би за много CF, но аз исках да видя дали мога да направя повече, отколкото само капака и да направи да изглежда реално Имах Photoshop за около един месец ... Преди година и само го текст и GIF конвертиране и reinstalled то 2 нощувки отдавна ... Im много се гордея с това considreing Имам използва само за около 3 часа |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Приложи изображения на хора в Photoshop | computeruler | Мултимедия & Codecs | 19 | 10 Окт 2008 14:35 |
| Интернет изображения | YuliaNichya | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 4 | 4 Декември 2007 17:54 |
| Би ми образи проблем да има нещо общо с моята локална мрежа? | englishtea | В мрежа, модеми & VoIP | 5 | 31 Окт 2007 10:33 |
| Нишка Инструменти | |
| |