![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ahoj já jsem ještě docela nového, ale já jsem poměrně hrdý na to, jak dobře je S200 vyšel
řekni mi, co si myslíte Jedná se o jednoduchou 5 Minuit jedna ![]() přidán i dešti, ale k tomuto daleko a to i animované poslední noc, ale i to se vypouští ![]() ![]() lol tohle jsem ukradl a vloží mé jméno na konci ![]() se to od začátku pomocí filtrů Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Velmi funky. Když jsem si Photoshop CS3 i mohli začít znovu. Pěkný. |
|
| |||
| |||
| im hrdý na tento lol to dopadlo dobře |
|
| |||
| |||
| Co jste dělal na to? Dan |
|
| |||
| |||
| na photoshop CS2 |
|
| |||
| |||
| Pěkný. Moje nejoblíbenější věc je "učinit" Lol. |
|
| |||
| |||
| To je jeden z mých přátel Tigra Vzal jsem DOR rukojeti vypnout a víčko palivové nádrže a pak aded mnohem srov lol můžete vyprávět své photoshopped, ale myslím, že jeho dobrý pro nováčky, jako jsem já |
|
| |||
| |||
| Líbí se mi, jak se pokračuje s odrazem. Vypadá to dobře |
|
| |||
| |||
| Možná až moc srov. ale chtěl jsem zjistit, jestli bych mohl udělat víc, než jen kapotu a učinit z něj podívat v reálném Musel jsem photoshop asi měsíc ... před rokem, a to pouze v textu a gif přestavbu a to i přeinstalovat 2 dny ... im docela hrdý, že jsem considreing použity jen to asi 3 hodiny |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Použít obrazy lidí ve Photoshopu | computeruler | Multimedia & Kodeky | 19 | 10. října 2008 14:35 |
| Internet obrazy | YuliaNichya | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 4 | 4. prosinec 2007 17:54 |
| Moje obrázky problém by mohl být něco udělat s mým LAN? | englishtea | Sítě, Modemy & VoIP | 5 | 31 října 2007 10:33 |
| Thread Nástroje | |
| |