![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου, είμαι ακόμα εντελώς αρχάριος, αλλά είμαι αρκετά υπερήφανος για το πόσο καλά το S200 βγήκε
πείτε μου τι νομίζετε αυτό είναι ένα απλό 5 minuit μία ![]() i προστεθεί σε αυτή τη βροχή, αλλά με πολύ και θ κινούμενα αυτό χθες το βράδυ, αλλά θα διαγράφονται i ![]() ![]() lol αυτό μόλις που έκλεψε και το όνομά μου για το τέλος ![]() το έκανε αυτό από το μηδέν με τη χρήση φίλτρων Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Πολύ funky. Όταν έχω Photoshop CS3 μου να αρχίσει και πάλι. Ευχάριστος. |
|
| |||
| |||
| im υπερήφανος για αυτό lol αποδείχθηκε πολύ |
|
| |||
| |||
| Τι έκανες για αυτό; Dan |
|
| |||
| |||
| Photoshop CS2 για την |
|
| |||
| |||
| Ευχάριστος. Τα αγαπημένα μου πράγμα ήταν "καθιστούν" γελάω δυνατά. |
|
| |||
| |||
| αυτός είναι ένας από τους φίλους μου Tigra Πήρα το DOR λαβές εκτός από τη δεξαμενή καυσίμων και καπάκι και στη συνέχεια να aded πολύ cf lol μπορείτε να πείτε την photoshopped, αλλά πιστεύω ότι η καλή για έναν αρχάριο όπως εγώ |
|
| |||
| |||
| Μου αρέσει το πώς θα συνεχιστεί, με τη σκέψη. Φαίνεται καλό |
|
| |||
| |||
| ίσως σε πολύ cf αλλά ήθελα να δω αν θα μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο από το κάλυμμα του κινητήρα και να φανεί πραγματικά Είχα photoshop για περίπου ένα μήνα ... πριν από ένα χρόνο και μόνο το κείμενο και τη μετατροπή και gif i επανεγκατασταθούν αυτό 2 νύχτες πριν ... im πολύ περήφανος για ότι έχω considreing χρησιμοποιηθούν μόνο για περίπου 3 ώρες |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εφαρμογή των εικόνων για τα άτομα στο photoshop | computeruler | Multimedia & Codecs | 19 | 10 Οκτ 2008 14:35 |
| Internet εικόνες | YuliaNichya | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 4 | 4 Δεκ 2007 17:54 |
| Θα μπορούσε να είναι πρόβλημα εικόνες μου κάτι να κάνει με LAN μου; | englishtea | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 5 | 31 Οκτ 2007 10:33 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |